Haberler

F1 Takımları Kripto Reklamları Konusunda Fransa’da Engel Yaşadı!

Birçok kripto para işletmesi, yakın zamanda sponsorluk anlaşmaları için F1 takımlarını seçti. Bu öncelikle F1'in popülaritesinden ve tribünlerin yüksek kalibresinden kaynaklanmaktadır.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

F1 Takımları kripto reklamları konusunda Fransa’da engel yaşadı. Kripto ve spor sektörü arasındaki bağlantılar hala çok güçlü. Ancak, bu anlaşmalar belirli durumlarda ciddi sorunlarla karşılaşabiliyor. Aslında, anlaşmalar bazı ülkelerin düzenleyicilerinin kripto para birimleri üzerindeki zorlu pozisyonu nedeniyle engelleniyor. Bunun önemli bir örneği, Fransa Grand Prix’sinde ve F1’de yaşananlardır.

Fransa, F1 Takımlarını Kripto Para Reklamlarını Kaldırmaya Zorladı

Birçok kripto para işletmesi, yakın zamanda sponsorluk anlaşmaları için F1 takımlarını seçti. Bu öncelikle F1’in popülaritesinden ve tribünlerin yüksek kalibresinden kaynaklanmaktadır. Bununla birlikte, bu sponsorluklar zaman zaman önemli zorluklarla karşılaşmaktadır.

Birkaç F1 takımı, Fransa’da kripto para reklamlarını kısıtlayan devam eden yasalar nedeniyle 24 Temmuz’daki Fransa Grand Prix’sinde kripto ile ilgili firmaları temsil eden çıkartmaları gizlemek veya çıkarmak zorunda kaldı.
10 katılımcı ekipten ikisi hariç tümü şu anda kripto para birimi işletmeleri ile bir tür işbirliği içindedir ve bazı ekiplerin bu tür birden fazla ortağı olduğu göz önüne alındığında, düzenlemelerin yetersizlikleri açıktır.

Örneğin Red Bull Racing, Tezos (XTZ) ağı ve kripto para borsası ByBit ile takım kurarken, Alfa Romeo takımı kripto para ödünç veren Vauld ve meme coin Floki Inu (FLOKI) ile ortaklık kurdu. Ancak bu markaların hiçbiri Fransa Grand Prix’sinde sergilenmedi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.