HaberlerTüm Haberler

Kripto Borsası Coinbase’den İyileştirme Adımları!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Coinbase, yılın ikinci çeyreğine kadar bitirmeyi umduğu yeniden yapılanma kapsamında 950 işçiyi işten çıkaracak.

Kripto firmaları, dünyanın en büyük ikinci bitcoin borsası olan FTX’in çöküşünün ardından şimdi parmak uçlarında. FTX gibi bir çöküşün yaşanmaması için özellikle kripto para borsaları mali durumlarını değerlendirmeye başladı. Bu borsalardan biri olan Coinbase, işten çıkarmalar ve yeniden yapılanma planları ile masaya oturdu. Kripto borsası ayrıca, yıl ortasına kadar tamamlamayı umduğu yeniden yapılanma süreci boyunca 950 işçiyi işten çıkarmayı planlıyor.

Kripto Borsası Coinbase'Den İyileştirme Adımları!

Coinbase, Personel Sayısında Yüzde 20 Oranında Azalmaya Gidiyor

Tanınmış kripto para borsası Boğa piyasasının hızlı büyümesinin olumsuz etkileri Coinbase’in mücadele etmesine neden oluyor. Zorlu piyasa koşullarıyla karşı karşıya kalan Coinbase, pahalı bir yeniden yapılandırma çalışması başlattı. Şirketin yeniden yapılanma planlarının tahmini maliyeti 149 milyon dolar ile 163 milyon dolar arasında değişiyor.

4.700 işçiyi veya işgücünün %20’sini istihdam eden borsada 950 işten çıkarma olacak. Ek olarak, öngörülen yeniden yapılanma bütçesi bu kaldırmaları da içeriyordu. İşten çıkarmaların tahmini maliyeti 58 ila 68 milyon dolar arasında değişiyor.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, büyümelerinin çok hızlı olduğunu kabul etti. Popüler borsanın eylemleri, piyasa koşullarındaki değişiklikten etkilendi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.