Haberler

Galoy, Stablesats Adlı Yeni Hizmetini Piyasaya Sürdü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Galoy, Stablesats adlı yeni hizmetini piyasaya sürdü. Galoy, El Salvador’daki Bitcoin Beach Wallet’ın ana firması Stablesats adlı yepyeni bir hizmeti tanıttı. GaloyMoney ayrıca, bitcoin bankacılık platformunun sürekli gelişimini desteklemek için 4 milyon dolarlık bir sermaye artışının tamamlandığını duyurdu.

Stablecoin’lere Alternatif: Galoy’dan Stablesats

Kullanıcılar, Lightning cüzdanları ile kullanılabilen stablesat’ları kullanarak günlük volatiliteden etkilenmeden işlem yapabiliyor. Stablesats, halihazırda mevcut olan stablecoin altyapısından yararlanarak, dolara sabitlenmiş ve Bitcoin tarafından desteklenen sentetik bir dolar üretmek için türev sözleşmeleri kullanıyor. Lightning cüzdanlarında dolar eşdeğeri USD hesaplarını etkinleştirerek, düzenli işlemler için Bitcoin kullanan kullanıcıların yaşadığı kısa vadeli döviz kuru oynaklığına yanıt verir.

Şirket, Bitcoin (BTC) kullanarak dolar transferini sağlayarak, Bitcoin’in geçici ödemeler için bir araç olarak genişlemesinin önündeki en büyük engellerden biri olan oynaklık tehlikesini ortadan kaldırmak istiyor.

Galoy CEO’su Nicolay Burtey yaptığı haber açıklamasında şu ifadelerde bulundu:

Bitcoin Latin Amerika, Afrika ve ötesinde daha önce banka hesabı olmayan topluluklara dijital işlemleri getirdi. Volatilite finansal işlemleri yönetmeyi zorlaştırıyor. Stablesats özellikli Lightning cüzdanları ile kullanıcılar, varsayılan BTC hesaplarına ek olarak bir ABD doları hesabına sahip olacaklar. Bu hesaptan para gönderilebilir, bu hesaptan para çekebilir veya bu hesapta para tutabilir. BTC hesaplarının para değeri dalgalanmasına rağmen USD hesabındaki 1 dolar, Bitcoin döviz kurundan bağımsız olarak 1 dolar olarak kalmaya devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.