HaberlerEkonomi

MicroStrategy Hisseleri, Michael Saylor’un Açıklamasından Sonra %10 Yükseldi!

MicroStrategy'nin hisseleri, Michael Saylor'un CEO olarak istifa etmesi üzerine %10 arttı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

MicroStrategy hisseleri, Michael Saylor’un açıklamasından sonra %10 yükseldi. MicroStrategy’nin hisseleri, Michael Saylor’un CEO olarak istifa etmesi üzerine %10 arttı.

MicroStrategy’nin ikinci çeyrek raporunun ardından hisse fiyatları arttı. Michael Saylor’un CEO olarak istifa etmesi ve Bitcoin stratejisine artan odaklanması sürümde açıklandı.

Dünkü kapanıştan sonra şirket hisseleri 284,72 doların üzerinde işlem görüyordu ve bu yazı itibariyle 307,65 dolardan işlem görüyor.

Şirketin azalan gelirlerine rağmen Saylor’un CEO olarak istifa etmesi şirketin hisse senedi fiyatını olumlu etkiledi. Saylor, yönetim kurulu başkanı olarak görevine devam edeceğini açıkladı.

Saylor, yaptığı açıklamada, bu seçimin işletmenin Bitcoin stratejisine odaklanmak için yapıldığını vurguladı.

Başkanlık ve CEO rollerini ayırmanın, Bitcoin satın alma ve elde tutma ve kurumsal analitik yazılım işimizi büyütme konusundaki kurumsal stratejimizi daha iyi takip etmemizi sağlayacağına inanıyorum. Yönetim kurulu başkanı olarak, Bitcoin satın alma stratejimize ve Bitcoin savunuculuğu girişimlerine daha fazla odaklanabileceğim. Phong Le ise genel kurumsal operasyonları yönetmek için CEO olarak yetkilendirilecek

MicroStrategy’nin bilançosu hala 129.699 Bitcoin’in tutulduğunu gösteriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.