Altcoin HaberleriHaberlerMetaverse Haberleri

Shiba Inu (SHIB) Metaverse Arazi Satışı Başlattığını Duyurdu!

Shiba Inu (SHIB) ekibi bugün üç aşamalı SHIB Metaverse arazi satış sürecini başlattığını duyurdu. Arazi satın almak isteyen kullanıcılar, yaklaşık 72 saat sürecek olan "Teklif Etkinliği" sırasında LEASH token veya Shiboshi NFT'lerini sisteme kilitlemeleri gerekiyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu (SHIB), ilk olarak Şubat ayında duyurduğu ve Mart ayı sonlarında detaylandırdığı SHIB Metaverse projesi için arazi satışlarına başladı. Yapılan açıklamada satışların yalnızca LEASH token sahiplerine ve Shiboshi NFT yatırımcılarına açık olduğu belirtildi.

Teklif Etkinliği 72 Saat Sürecek

Başlangıç ​​süreci olarak bilinen “Teklif Etkinliği” yaklaşık 72 saat sürecektir. LEASH token ve Shiboshi NFT’lerinin sahipleri, tokenlerini ve NFT’lerini kilitlemek için proje ekibinin yeni başlattığı web sitesi SHIB.io’da özel bir program üzerinden kilitlemelidirler. LEASH veya Shiboshi sahibi olmayanlar bu süre zarfında etkinliğe katılamayacaklardır. Bu işlemden sonra varlıklarını kilitlemiş olan kullanıcıların araziye teklif vermesine izin verilecek. Değeri sağlayan kişinin teklifi iptal etme hakkı yoktur. Başka bir kullanıcıdan daha büyük bir teklif vermek, önceki teklifi geçersiz kılabilir. Süre dolduğunda ise, en yüksek teklifi veren araziye sahip olacak.

ETH İle Ödeme

SHIB.io ile oluşturulan kilitlerde LEASH, belirli bir değerin altında kilitlenemez. Kullanıcılar 0,2 ila 5 LEASH token kilitlenmesi gerekir. Bir LEASH’ın fiyatı şu anda 1340$’dır. Kilitleme süresi 45 ila 90 gün arasında sürer. Satışlar proje ekibinin daha önce söylediği gibi SHIB ile değil Ethereum ile yapılıyor. Ekip, SHIB fiyatının düşmesini önlemek için bu kararın alındığını ve arazi satışlarının SHIB’de yapılması durumunda işlem ücretlerinin de SHIB’de ödenmesi gerektiğini ve token üzerinde satış baskısı yaratacağını belirtti.

Shib Metaverse
Shib Metaverse

100.000 Araziden 36.000’i Açıldı

LEASH token ve Shiboshi NFT’leri bulunduran kullanıcılar için SHIB metaverse’ünde yer alan 100.595 araziden 36.431’i açılmış durumda… Bilindiği gibi SHIB Metaverse’ünde arazisi kullanıcılar, buradan pasif gelir de elde edebilecekler. Kullanıcıların arazilerini adlandırması durumunda ise SHIB yakımı yapılacak.

LEASH ve Shiboshi NFT sahiplerine, ön satış kapandıktan sonra varlıklarını kilitleyerek arazi edinmeleri için ikinci bir şans sunulacak. Bilindiği gibi “Holder Etkinliği” de aynı şekilde on gün sürecek.

Üçüncü ve son satış seansında herkes satın alabilecek. Burada kalan arazilere herkes erişebilecek ve token kilitlemesi gerekmeyecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.