Altcoin Haberleri

Günün Hareketlilik Yaşayan Kripto Paraları Hangileri Oldu? – 15 Ekim 2023

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’in (BTC) 26 bin 800 dolarda fiyatlamasıyla birlikte kripto para piyasasında hareketlilik yaşandı. Global tarafta devam eden çeşitli problemler, alıcıların zayıflamasına neden oldu ve bu da BTC fiyatını aşağı çekti. Anlık satış baskısıyla birlikte kripto paraların lideri olan Bitcoin, diğer altcoin’lerde de inanılmaz bir volatiliteye neden oldu. Peki, BTC’nin yükselmesiyle hangi altcoin’ler öne çıktı?

Kazananlar Listesi

Son 24 saatte en çok yükselen coin’ler listesinde XDC Network (XDC) zirveye oturdu. XDC, yüzde 5,70’lik bir artış göstererek diğer altcoin’leri geride bıraktı. Klaytn (KLAY) ise yüzde 5,39’luk artışıyla ikinci sırada yer aldı. Internet Computer (ICP) yüzde 4,46’lık artışıyla üçüncü sırada, Stacks (STX) yüzde 4,42’lik artışıyla dördüncü sırada yer aldı. Son olarak, yüzde 4,24’lük artışıyla Maker (MKR) beşinci sırayı elde etti.

Ekran Resmi 2023 10 15 10.50.16

Kaybedenler Listesi

En çok düşen coin’ler listesinin başında Rocket Pool (RPL) yer aldı. Son 24 saatte yüzde 1,76 düşüş göstererek diğer coin’leri geride bıraktı. Ardından Mantle (MNT) yüzde 1,75’lik değer kaybıyla ikinci sırada yer aldı. Bitget Token (BGB) yüzde 1,17’lik düşüşüyle üçüncü sırayı elde etti. ApeCoin (APE) yüzde 0,54’lük düşüşüyle dördüncü sırada, Cosmos (ATOM) ise yüzde 0,42’lik düşüşüyle beşinci sıraya yerleşti.

Ekran Resmi 2023 10 15 10.50.26

Bugünün öne çıkan kripto paraları incelendiğinde, XDC Network (XDC) en yüksek artışı gösteren coin oldu. Bu artış, kripto para piyasasında yatırımcılar için önemli bir fırsat sunabilir. Ancak, kripto para piyasasında yaşanan volatilite dikkate alınmalı ve yatırım yapmadan önce detaylı araştırma yapılmalıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.