Haberler

Grayscale, SUI ve TAO için Yatırım Fonları Bulmaya Başladı!

arlık yöneticisi Grayscale, piyasaya sürdüğü iki yeni kripto yatırım ürünüyle dikkatleri üzerine çekti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Varlık yöneticisi Grayscale, piyasaya sürdüğü iki yeni kripto yatırım ürünüyle dikkatleri üzerine çekti. Grayscale’ın müşterilerini karşılayacak olan bu iki tröst, Grayscale Bittensor Trust ve Grayscale Sui Trust isimlerini taşıyor.

Grayscale Bittensor Trust, TAO, son zamanların en popüler kripto projelerinden biri olup, bu projeye yatırım yapacak. Diğer yandan, Grayscale Sui Trust, SUI’ye odaklanacak ve farklı bir strateji izleyecek.

TAO ve SUI, küresel varlık yöneticisinin 18 farklı kripto para biriminden meydana gelen yatırım ürünü listesine resmen katıldı.

Image 6

Grayscale’den SUI ve TAO için Kolları Sıvadı

Kripto varlık yöneticisi Grayscale, Bittensor ve Sui gibi yeni kripto yatırım ürünleriyle listesini genişletti.

Rayhaneh Sharif-Askary, Grayscale’un ürün ve araştırma başkanı, medyaya yaptığı açıklamada, “Bittensor ve Sui’nin ürün portföyümüze eklenmesinden büyük bir heyecan duyuyoruz. Bittensor’un merkezsiz yapay zeka evreninin büyümesinde merkezi bir rol oynadığına ve Sui’nin akıllı sözleşme blokzincirini yeniden tanımladığına inanıyoruz,” şeklinde konuştu.

Grayscale, TAO ve SUI, kripto sektörünü genişletmek için daha fazla yatırımcıyı hedefliyor. Varlık yöneticisi, kripto sektöründe tanıdık ürünler sunmaya devam ederken, geleceğe dair heyecan verici sinyaller veriyor.

Varlık yöneticisi, 23 Mayıs’ta iki farklı tröst aracılığıyla Near (NEAR) ve Stacks’e (STX) yatırım yapmıştı. The Block’un verilerine göre, bu fonlar, kurumsal yatırımcılara çeşitlendirilmiş bir kripto portföyü sunmayı amaçlıyor.

Grayscale’ın müşterilerine sunulan diğer kripto tröstleri arasında Solana, Litecoin, Stellar, Zcash, Chainlink ve Decentralized bulunuyor.

ABD’nin köklü şirketi Grayscale Bitcoin Trust, spot Bitcoin ETF varlığıyla dikkatleri üzerine çekiyor. GBTC, 12,97 milyar dolarlık BTC’yi devasa bir hacimde elinde barındırıyor.

CoinMarketCap verilerine baktığımızda, TAO’nun piyasa değeri 2,055 milyar dolar civarında iken, SUI’nin piyasa değeri 1,697 milyar dolar bandında seyrediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.