Bitcoin Haberleri

Bitcoin, Olumlu Bir Üçgen Formasyonda Konsolide Oluyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bir kripto gözlemcisinin yapmış olduğu teknik analize göre, Bitcoin (BTC) önümüzdeki haftalar için olumlu bir görünüm sunan üçgen formasyonda konsolide oluyor. Son yedi gün içerisinde 33 bin dolar ila 35 bin dolar arasında hareketlilik sergileyen BTC, bu fiyat aralığında işlem görmekte ve grafikte bir üçgen formasyonu oluşturdu.

Analistler ve kripto trader’ları, lider kripto para biriminin momentum gücünü ölçmek ve piyasa trendlerini takip etmek amacıyla fiyat modellerini incelerler. Bir gözlemci, incelediği BTC grafiğinde yükseliş potansiyeli taşıyan bir üçgen formasyonunun oluştuğuna dikkat çekti.

Bitcoin, Olumlu Bir Üçgen Formasyonda Konsolide Oluyor

BTC Grafiğinden Sinyal Var: Üçgen Kırılımı Gelebilir

FxPro kıdemli piyasa analisti Alex Kuptsikevich, Bitcoin’in (BTC) 33 bin dolar ila 35 bin dolar arasındaki fiyat hareketliliğiyle birlikte üçgen formasyonu oluşturduğunu ifade etti. Kuptsikevich, bu tür konsolidasyon oluşumlarının genellikle yukarı yönlü bir kırılmayla sonuçlandığına dikkat çekti.

BTC’nin fiyatının 35 bin doların üzerine çıkmasıyla üçgenin kırıldığı teyit edildiğinde, 26.5 bin dolardan başlayan yükseliş senaryosunun devam edeceği aktarıldı.

BTC Üçgen Yükselişine Dikkat!

Diğer taraftan analist, bu tarz yapıların kesin bir sonuç vermediğini ve yüksek olasılıkla işe yaradığını ifade etmektedir. Daha önceki tecrübelere göre bu üçgenler, aşağı yönlü bir kırılım ile düşüş trendine de dönüşebilir.

Bitcoin, kurumsalların spot ETF başvurularıyla birlikte boğa koşusuna başlamıştır. BTC, üçgen davranışına başlamadan önce 26.5 bin dolar seviyesinden 35 bin dolara yükselmiştir.

Bu teknik analiz, Bitcoin’in (BTC) gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmek için bir gösterge olarak kullanılmaktadır. Ancak, her zaman olduğu gibi, kripto para birimlerinin volatil doğası nedeniyle herhangi bir fiyat tahmini risk içermektedir. Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız önemlidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.