Haberler

Dev Borsa Binance Japonya Pazarına Girmeye Hazırlanıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre en büyük kripto para borsası Binance, küreselleşme hamlelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda gözünü Japonya’ya diken dev borsanın, ülkede kripto para borsası satın almayı planladığı biliniyordu. Binance borsasından yapılan duyuruda Japonya’da kayıtlı kripto değişim hizmeti sağlayıcısı Sakura Exchange BitCoin (SEBC) platformunu satın alma işlemlerine başlandığı belirtildi. Binance bu hamlesi ile SEBC borsasını satın alarak Japonya’daki kripto para hizmetlerine resmen başlamış oldu.

Binance Japonya’ya İlk Adımını Attı

Binance Japan
Binance Japan

En büyük kripto para borsası Binance, Japonya’daki faaliyetlerini hızlandırmak için SEBC kripto para borsasını bünyesine kattı. Bu sayede Japonya Finansal Hizmetler Ajansı (JFSA) tarafından onaylı bir kuruluş olarak ülkedeki faaliyetlerine hemen başlayabilecek. SEBC satın almasına ilişkin detaylar ve şartlar henüz basına bildirilmedi. Fakat dev borsadan yapılan açıklamada SEBC’i satın alma amacının Japonya’da bir an önce hizmet sunmak olduğu belirtildi.

Japon Kripto Yatırımcıları Heyecanlı

Küresel kripto şirketi Binance, geçtiğimiz dönemde faaliyet gösterdiği bazı ülkelerin düzenleyici kurumları ile sıkıntılar yaşamıştı. Japonya’daki kripto para düzenlemelerinin çok sıkı olduğu biliniyor. Bu kapsamda Binance, ülkede sıfırdan düzenlemelere uyumlu bir şirket kurmak yerine hali hazırda JFSA onaylı SEBC borsasını satın almayı tercih etti. Japonya’da düzenleyici ve denetleyici kuruluşun onayı sayesinde Binance ülkede güvenilir bir şirket olarak kripto hizmetleri sunacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.