Ethereum HaberleriAltcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

İşte kripto Para Dünyasında Bu Hafta Yankı Uyandıran 5 Gelişme!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşte kripto Para dünyasında bu hafta yankı uyandıran beş gelişme.

Mark Cuban ne kadar Dogecoin’e sahip olduğunu açıkladı.

Dogecoin destekçisi Mark Cuban, attığı bir tweet ile yalnızca 494 dolar değerinde Dogecoin’e haiz bulunduğunu açıklayarak takipçilerini şaşırttı.

Öte taraftan Cuban, DOGE topluluğunu övmekten de geri kalmadı; Dogecoin topluluğunu “onu bir değişim aracı kullanma mevzusunda en güçlü topluluk” olarak nitelendirdi.

Dogecoin‘in kusurlarının ve basitliğinin onun en güçlü yönleri bulunduğunu düşünen Cuban, Dogecoin’in mal ve hizmet alımında kullanılabileceğini de belirtti. Ayrıca Cuban, bir değişim aracı olarak Dogecoin’in en güçlü kripto para bulunduğunu söylemiş oldu. Öte taraftan Elon Musk, CNBC’nin mevzuyla ilgili tweet’ine “bunu bir süredir söylüyorum” yanıtını verdi.

 

Ripple'Dan Sec'In Talebinize Itiraz!
Ripple’Dan Sec’In Talebinize Itiraz!V

Ripple’dan SEC’in talebinize itiraz!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki dava devam ederken, SEC bir süre ilkin Ripple çalışanlarının yazışma platformu Slack’taki mesajlarını talep ederek bu mesajların dava için yaşamsal öneme haiz bulunduğunu iddia etmişti.

Ripple ise 16 Ağustos’ta Slack mesajlarına ilişkin öğrenci itiraz etti. Şirket, Slack verileri için bulgu talebinin emsalsiz bir şekilde külfetli ve maliyetli bulunduğunu söylemiş oldu. Ayrıca Ripple, talep edilen belgelerin ne eleştiri ne de amaca uygun bulunduğunu belirtti.

Solana
Solana

Solana tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak top 10 listesine girdi.

Degenerate Ape Academy olarak malum non-fungible token (NFT) projesinin 15 Ağustos’ta Solana blok zincirinde başlatılmasıyla birlikte SOL yükselişe geçerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Coingecko‘nun top 10 sıralamasında şu anda piyasa değeriyle 10. sırada yer edinen SOL, yazı kaleme alınırken 76,80 dolardan işlem görüyor. SOL, son 24 saatte %1.8, yedi günde ise %74.3’lük bir artış kaydetti.

Coinbase, Bitcoin Dahil 500 Milyon Dolarlık Kripto Para Almayı Planlıyor
Coinbase, Bitcoin Dahil 500 Milyon Dolarlık Kripto Para Almayı Planlıyor

Coinbase, Bitcoin dahil 500 milyon dolarlık kripto para almayı planlıyor.

Büyük kripto para borsası Coinbase, 500 milyon dolar tutarındaki bilanço fonları Ethereum (ETH), bitcoin (BTC) ve öteki tokenlere yatırmaya yönelik planlarını deklare etti.

Şirket, mevzuya ilişkin blog yazısında üç aylık karının %10’unu kripto para alımlarına yatıracağını belirtti. Konuya ilişkin açıklamalardan bulunan şirket CEO’su Brian Armstrong ise “Kripto ekonomisi olgunlaştıkça bu oranın artmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada Şubat ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na meydana getirilen bir başvuruya bakılırsa şirket halihazırda altcoin, stabilcoin, Bitcoin ve Ethereum alımları gerçekleştirmiş oldu. Öte taraftan Bitcoin Treasuries verilerine bakılırsa firmanın kasasında 4.487 BTC bulunuyor.

Neel Kashkari Bitcoin'I Topa Tuttu!
Neel Kashkari Bitcoin’I Topa Tuttu!

Neel Kashkari Bitcoin’i topa tuttu!

ABD Merkez Bankası (Fed) Minneapolis Şubesi Başkanı Neel Kashkari, kripto paralarla ilgili negatif açıklamalar yapmış oldu. Kuzeybatı Pasifik Bölgesel Ekonomi Zirvesi’nde konuşan Kashkari, kendisine yöneltilen soruların üzerine beş altı yıl ilkin kripto paralar mevzusunda iyimser bulunduğunu, sadece şimdi kripto paraların dolandırıcılık, aldatma, zırva ve kargaşa bulunduğunu düşündüğünü söylemiş oldu.

“Bu varlıkların uyuşturucu ve fuhuş şeklinde yasa dışı faaliyetleri finanse etmekten başka bir kullanım örneğini görmedim” diyen Kashkari, Bitcoin’in hukuki olarak çözdüğü bir sorun da görmediğini sözlerine ekledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.