Bitcoin Haberleri

MicroStrategy Bir Kez Daha Sahnede: Dev Şirket Bitcoin (BTC) Alımı Yaptı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

MicroStrategy, şirket varlıklarına 3.907 Bitcoin ilave ederek devasa bir adım daha attı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nda bugün gösterilen Form 8-K raporuna bakılırsa dev iş zekası şirketi 1 Temmuz ila 23 Ağustos içinde Bitcoin varlıklarını artırdı.

MicroStrategy, Bitcoin Satın Aldı

Form 8-K adlı SEC dosyası, iş zekası şirketi MicroStrategy’nin Bitcoin satın aldığını deklare etti. Michael Saylor’ın şirketi, averaj 45.294 fiyattan Bitcoin alımı yapmış oldu. Son alım ile birlikte MicroStrategy, rezervlerinde 108.992 BTC bulunduruyor. MicroStrategy, Bitcoin varlıklarını 26.769 averaj fiyatla averaj olarak 2.91 milyar dolar karşılığında almıştı. Lider kripto paranın 49.000 dolara yetişmesi ile firmanın Bitcoin varlıklarının kıymet 5.3 milyar doların üzerine çıktı.

300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz.

Lider kripto para birimi Bitcoin‘in geçtiğimiz ay 28.000 dolar bandına kadar gerilemesi ile şirket zararlarının boyutu mühim seviyelere ulaşmıştı. MicroStrategy, 2021 yılının ikinci çeyrek toplantısında Bitcoin varlıklarından averaj olarak 400 milyon dolar zarar açıklamasına karşın kripto para piyasasının amiral gemisinden vazgeçmemişti.

Michael Saylor, firmanın kripto para politikasını sürdüreceğini Bitcoin varlıklarını artıracağının sinyallerini veriyordu. Dev iş zekası şirketi, BTC’nin 50.000 dolara yükseldiği dönemde varlıklarını artırdı. Saylor, Bitcoin savunucusu ve destekçisi rolünden taviz vermedi.

Bitcoin Fiyatı

Lider kripto para Bitcoin, 50.400 dolara dokunmasının arkasından yatırımcıları heyecanlandırmıştı. Ancak 50.000 doların üstünde tutunamayan BTC, 48.000 dolarlık banda geri çekildi. Kripto para piyasası, hareketli saatler yaşarken lideri takiben birçok altcoin mühim performanslara imza attı.

En popüler ikinci kripto para Ethereum (ETH) 3.300 doları aştı. Binance Coin (BNB) 500 dolara dokunarak mühim bir fiyat sekansı izledi. Chiliz (CHZ) 0.40 dolara ulaşarak son günlerde adından söz ettirmeyi başardı.

Lider, ruhsal 50.000 dolar seviyesiyle savaşım ediyor. Öte taraftan ihtimaller içinde bir satış baskısında 46.000 dolarlık destek bir sonraki aşama olarak yorumlanıyor. Bitcoin fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 48.646 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.