Bitcoin Haberleri

Bittrex’ten US’nin Kapatılmasına Onay!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD İflas Mahkemesi, kripto borsası Bittrex’in ABD operasyonlarını sonlandırma talebini onayladı.

Bittrex, Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunarak resmi olarak ABD hizmetlerini sonlandırdı. Kripto sektöründe yaşanan uzun süreli düşüş trendi, birçok şirketi olumsuz etkiledi ve Bittrex gibi birçok şirket zorlu süreçlerden geçmek zorunda kaldı. Bu makalede, Bittrex’in ABD ayağının kapatılmasıyla ilgili gelişmeleri ve etkilerini ele alacağız.

Bittrex'Ten Us’nin Kapatılmasına Onay!

Bittrex’in ABD Operasyonlarının Sonlandırılması

Bittrex, ABD operasyonlarını devam ettiremeyeceğini açıklayarak Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu. Bu başvuru, Mayıs ayında yapıldı ve borsanın ABD ayağını kapsadı. ABD İflas Mahkemesi, Bittrex’in ABD ayağının kapatılması için onay verdi. Bittrex US, revize edilmiş iflas planını uygulamaya koyacak.

The Block’un haberine göre, Bittrex’in kalan alacaklılarına geri ödeme yapmak için sunduğu tasfiye planı mahkeme tarafından onaylandı. İflas sürecini yürüten Yargıç Brendan Shannon, geçtiğimiz günlerde Delaware’de yapılan duruşmada onayı veren isim oldu. Mahkeme dosyasında belirtildiğine göre, Mahkeme SEC’in gayri resmi yorumlarını çözüme kavuşturan revize edilmiş bir Öneri Emri çıkaracak.

Bittrex, SEC tarafından kayıt dışı borsa işletmekle suçlanmasının ardından Bölüm 11 iflas koruması için başvuruda bulundu. Ayrıca şirket, SEC ile uzlaşmaya varması sonucunda 24 milyon dolarlık bir ceza ödemeyi kabul etti. Onaylanan iflas süreci, sadece Bittrex’in ABD ayağını etkilemektedir ve Bittrex Global hala aktif olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

The Block’un verilerine göre, Bittrex ABD’deki en büyük kripto borsaları arasında yer alıyordu. 2018’in başında, Bittrex ABD’deki kripto pazarının yüzde 23’ünü kontrol ediyordu. Bu nedenle, Bittrex’in ABD operasyonlarını sonlandırma kararı, kripto sektörü ve yatırımcılar üzerinde geniş çapta etkilere neden olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.