HaberlerAltcoin Haberleri

Solana (SOL) Fiyatındaki Düşüşe Binance’den Engel!

Solana, fiyat düzeltmesi sırasında kararlı bir duruş sergiliyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Solana, fiyat düzeltmesi sırasında kararlı bir duruş sergiliyor. Bu durumun arkasında, Binance’in Solana Ağı’nı Web3 Cüzdanı ile bütünleştirme duyurusunun yer aldığı söyleniyor.

Bitcoin (BTC), dün akşam saatlerinde 65.000 dolara kadar gerileyerek bir düzeltme yaşadı. Bu düzeltmenin etkisi altında, altcoinler de önemli ölçüde zarar gördü.

Bu aşamada, altcoinler genellikle çift haneli düşüşler yaşarken, Solana (SOL) nispeten daha az düşüş gösterdi.

SOL, kripto para piyasasında sıra dışı bir performans sergileyerek genel düşüşe meydan okurken, bu dirençli tavrın esasında Binance’in Solana Network’ü Web3 Cüzdanı ile harmanlayacağına yönelik yapılan sürpriz bir duyuru yükseltti.

Image 21

Solana’nın bu durumu piyasadaki dalgalanmanın yoğun olduğu bir dönemde yatırımcıların dikkatini çekerken analistler, bu durumun yalnızca yatırımcıların projeye olan güvenini vurgulamakla kalmadığını, aynı zamanda Solana’nın potansiyeline ilişkin umutları da yansıttığını belirtti.

Binance yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Binance’lılar,

Binance Web3 Cüzdan, Solana ağının entegrasyonunu tamamladı. Bu güncellemeyle kullanıcılar artık Binance Web3 Cüzdan aracılığıyla tokenleri zahmetsizce yönetip takas edebilir ve Solana ağındaki çeşitli dApp’lere erişebilir.

Yeni eklenen Solana tabanlı dApp’ler şunları içerir: Drift, Dual Finance, Jito, Jupiter, Magic Eden, MarginFi, Orca, PsyOptions, Pyth Network ve Raydium. “

Son günlerde büyük bir ivme kazanan Solana, son 24 saat içinde %1, son 7 gün içinde ise %15 artış gösterdi. Son bir ayda ise %46’lık bir artışla yazım sırasında 168 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.