HaberlerAltcoin Haberleri

Piyasaya Güncel Bakış: Öne Çıkan Kripto Para Birimleri Neler!

Son zamanlardaki fiyat yükselişleri ile en popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC), günü yükselişle açtı ve 24.300 doları aştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasaya güncel bakış: öne çıkan kripto para birimleri neler. Son zamanlardaki fiyat yükselişleri ile en popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC), günü bir yükselişle açtı ve 24.300 doları aştı. Alternatif kripto para piyasasının çoğu da önceki 24 saat içinde ortaya çıktı ve değişen oranlarda değer artışı yaşadı. Ethereum (ETH) fiyatı bir kez daha 1.940 doları geçti. Son 24 saat içinde, kripto para birimlerinin genel piyasa değeri ortalama %2 artarak 1,21 trilyon dolara ulaştı.

Coin Market Cap Top Gainers Coin Turk Com

Bugünün Öne Çıkan Kripto Para Birimleri

Bir haftalık yoğun  volatilitenin ardından, bitcoin piyasası bugün erken saatlerde tekrar yükselmeye başladı. Bu piyasa yükseliş trendinin etkisi nedeniyle EOS, son 24 saat içinde önemli bir fiyat artışı yaşadı. Son 24 saatte 1,64 dolar fiyat seviyelerine ve ortalama %30 değer artışına sahip olan EOS, piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimi arasında o zaman diliminde en yüksek büyüme oranını yaşayan ilk kripto para birimi. CoinMarketCap’ten istatistikler gerçek oldu. Listede EOS’tan sonra ikinci sırada yer alan Tezos (XTZ) %11,7, Dogecoin (DOGE) (üçüncü sırada) %11,5 ve Ether (ETH) (dördüncü sırada) %8,6 değer kazandı. gözlemledikleri yukarı yönlü hareketleri takip ettiler. Her ikisi de %7 değer artışı gören Filecoin (FIL) ve Quant (QNT), sırasıyla beşinci ve altıncı sırada yer aldı.

Bununla birlikte, son 24 saat içinde, yükseliş eğiliminin aksine en son kayıplarının ardından, Celsius Network (CEL), Convex Finance (CVX) ve Chiliz (CHZ) ilk 100 kripto para birimi arasında yer alıyor. CoinMarketCap verilerine göre en yüksek oranlı değer kaybı kaydeden kripto varlıklar arasında yer aldı.

Bitcoin Coin Turk Com 1

Kripto Para Piyasası Yükselişte

yükselişli bir güne başladıktan sonra, Bitcoin (BTC), değerinin önceki 24 saat içinde ortalama %1.5 büyüdüğünü ve bir kez daha 24.350 doları aştığını gördü. Sabah erken saatlerde Bitcoin’deki yükselişin bir sonucu olarak kripto para piyasası bir kez daha yön değiştirdi ve yükselmeye başladı. Son fiyat artışlarının ardından, Ethereum (ETH) 1.940 doları geçerken, tüm kripto para birimlerinin piyasa değeri 1.21 trilyon doları aştı. Öte yandan, piyasa yükselirken sabah saatlerinde de oynaklık önemli ölçüde yükseldi. Coinglass istatistiklerine göre, kripto para piyasasında son gün yaklaşık 120 milyon dolarlık short ve long pozisyon tasfiye edildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.