Haberler

Kripto para “kahini” Michael van de Poppe Bitcoin fiyatına dair çarpıcı tahminini açıkladı! Gözler Kasım ayında

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) Kasım 2021’den bu yana yatay ve düşüş yönlü hareketler sergiledi. Mayıs ayında bu düşüşler daha da derinleşti ve Eylül ayı itibariyle belirsiz ve daha çok yatay hareketler öne çıkmaya başladı. Bitcoin fiyatına ilişkin belirsiz bir bekleyiş devam ederken, popüler bir analistten Bitcoin’in Kasım ayındaki fiyatına ilişkin çarpıcı bir tahmin geldi. Kripto para piyasasının en popüler analistlerinden biri olan ve “Kahin” olarak da tanınan Michael van de Poppe, Bitcoin fiyatının Kasım ayında 30 bin dolar seviyesine ulaşabileceğini öne sürdü.

ANALİSTTEN ÇARPICI TAHMİN GELDİ

Michael Van De Poppe

Popüler analist Michael van de Poppe’a göre Bitcoin önümüzdeki ay 30 bin dolar seviyesine ulaşabilir. Yatırım şirketi Eight’in kurucusu ve CEO’su Poppe, 25 Ekim tarihinde paylaştığı bir tweet’te, Bitcoin’in yatay fiyat hareketine son vereceğini iddia etti ve çarpıcı tahminini açıkladı. Bitcoin’in son dönemlerdeki volatilite verilerine dikkat çeken ünlü analist, fiyatın 30 bin dolar seviyesine ulaşmasının mümkün olduğunu ve Bitcoin volatilitesinin de son 16 ayın en düşük seviyesine ulaştığını ifade etti.

BITCOIN’DE BEKLENTİLER POZİTİF YÖNDE

Michael van de Poppe’un iddialı Bitcoin fiyat tahminine benzer bir tahmin de ünlü analist TechDev’den geldi. Analiste göre Bitcoin ile altının yüksek korelasyonu ve birikim sürecinin devam etmesi, fiyat adına olumlu sinyaller veriyor. Poppe’un tahminine göre Bitcoin’in yüzde 35’lik bir yükseliş yaşaması gerekiyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.