Bitcoin Haberleri

Bitcoin’in geçmiş performanslarını tahmin eden analistten yeni paylaşım geldi: 32 ay devam edecek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin’e (BTC) ilişkin geçmiş dönemlerdeki peş peşe başarılı tahminleriyle ünlenen analist Peter Brandt, Bitcoin’e dair yeni tahminlerini paylaştı. Ünlü analist, sosyal medyadan paylaştığı tahminlerinde, Bitcoin’in çok fazla güç gösteremediğinin farkında olduğunu ve muhtemelen de bu sürecin önümüzdeki 1 yıl daha devam edeceğini dile getirdi. Ancak Peter Brandt, yine de Bitcoin’den umutlu olduğunu ve zorlu sürecin atlatılmasından sonra Bitcoin’in yine tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağını öne sürdü.

ÜNLÜ ANALİSTİN BTC TAHMİNLERİ

Wrapped Bitcoin Wbtc Nedir • Coinkolik

Bitcoin’in “şimdilik” zayıf performans sergilediğini düşündüğünü ifade eden popüler analist Peter Brandt, Bitcoin’in tekrar canlanarak tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşabileceğini öne sürerek bir de tarih verdi.

Peter Brandt konuya ilişkin açıklamasında, “Bitcoin 17 bin dolar ile 23 bin dolar arasında sıkışıp kalacak. Ama tabi ki de bu sonsuza kadar sürmeyecek. Yüksek ihtimalle kısa süre içerisinde, mesela önümüzdeki yılın başlarında dip seviyeler görülebilir. Ancak sonrasında Bitcoin fiyatını takip etmek heyecan verici olacak. Dip seviyelerin görülmesinin ardından uzun bir süre çok güçlü bir Bitcoin izleyebiliriz” sözlerini dile getirdi.

PETER BRANDT’IN “DİP SEVİYE” DEDİĞİ BÖLGE NERESİ?

Peter Brandt, Bitcoin’in zayıf performans sergilediği bu sürecin 32 ay kadar süreceğini düşündüğünü söyledi. Ayrıca Peter Brandt, “dip seviye” olarak ifade ettiği bölgenin de 13 bin dolar civarı olduğunu ifade etti. Bitcoin son 24 saatte gelen yüzde 0,1 oranda değer artışı ile yazım sırasında 19 bin 331 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.