Altcoin Haberleri

SEC-Ripple davasındaki kritik gelişme XRP fonlarına yansıdı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), 22 Aralık 2020’de Ripple şirketine ve şirketin 2 üst düzey yöneticisine, “kayıt dışı menkul kıymet satışı” iddiasıyla dava açtı. Aylardır devam eden davada her ne kadar mahkeme nihai kararını açıklamamış olsa da son dönemlerde davada Ripple lehine birçok karar alındı. Bununla birlikte son dönemlerde XRP, kripto para piyasası genelinde düşüş trendi olmasına rağmen ciddi oranlarda yükselişler elde etti. Öte yandan davanın artık sonucunun yaklaştığına dair oluşan beklentiler de kurumsalların XRP fonlarına yaklaşımlarına yansıdı.

XRP FONLARINA DEVASA GİRİŞ

Ripple Coin

Avrupa’nın en büyük dijital varlık yönetim şirketi konumunda bulunan CoinShares, geçtiğimiz hafta kripto para fonlarına yönelik giriş ve çıkışların yer aldığı haftalık raporunu yayınladı. CoinShares tarafından paylaşılan raporda yer alan bilgilere göre nispeten az da olsa SEC ile Ripple arasındaki davanın başlamasından bu yana XRP fonlarına 800 bin dolar ile haftalık bazda en yüksek giriş kaydedildi. CoinShares son birkaç haftadır XRP fonlarından çıkışlar ya da nötr hareketler bildiriyordu. Ancak SEC davasında sona yaklaşıldığı beklentilerinin fon girişlerine yansıdığı görülüyor.

RIPPLE 18 AY SONUNDA İSTEDİĞİNİ ALDI

Davada son olarak Ripple lehine çok kritik bir gelişme yaşandı. Mahkeme, SEC’nin eski yöneticisi William Hinman’ın 2018 yılındaki açıklamalarının yer aldığı ve dava için önem arz eden konuşmalarının bulunduğu belgelerin açılmasına karar verdi. Ripple 18 aydır bu belgeleri istiyordu.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve  yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.