Bitcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Piyasası Yeşillendi: Bitcoin, Kritik Seviyeleri Geri Kazandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin, kaydettiği son yükseliş hareketleri ile birlikte yeni haftaya 43.000 dolar fiyat seviyelerine yakın girdi.

Düşüş trendinde yukarı yönlü bir kırılma gerçekleştiren Bitcoin (BTC), son dönemde yaşanan piyasa dalgalanmaları sonucunda 42.800 dolar fiyat seviyelerine kadar yükseldi. Bitcoin yaşanan fiyat artışı, altcoinlere de yükseliş desteği verdi. Bu ortamda Ethereum, değer artışının ardından 3.089 dolardan işlem görmeye başladı.

Bitcoin, Kritik Fiyat Seviyelerini Geri Aldı

Geçtiğimiz hafta 36.500 dolardan başlayan ve  pozitif fiyat hareketleriyle düşüş trendini kıran Bitcoin, 43.000 dolar seviyelerine yaklaştı. Bitcoin, son piyasa dalgalanmaları ve kritik fiyat seviyelerini geçerek ve şu anda 42.800 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin
Bitcoin

Lider kripto para birimi yukarı doğru ivme kazandıktan sonra piyasada tekrar yükseliş dalgalanmaları görüldü. En büyük kripto para biriminin piyasa değeri, Bitcoindeki yukarı yönlü hareket sonucunda 810 milyar dolara yükseldi.

Bitcoin, Kritik Fiyat Seviyelerini Geri Aldı
Bitcoin, Kritik Fiyat Seviyelerini Geri Aldı

Ethereum, Yeniden 3.000 Doların Üzerinde!

Kripto para piyasasının en büyük ikinci kripto varlığı olan ETH, günün erken saatlerinde yukarı yönlü ivme kazanarak 3.000 dolar seviyesini aştı. Bu yükselen dalgalanmalar sonucunda Ethereum 3.092 dolardan işlem görmeye başladı.

Ethereum
Ethereum

Önceki 24 saatlik zaman diliminde, büyük piyasa değerlerine sahip kripto para birimlerinin çoğu düşük oranlı kazançlar elde etti. CoinMarketCap verilerine göre, kripto para piyasası değeri 1,96 trilyon dolara ulaştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.