HaberlerTüm Haberler

Mastercard ve Binance, Brezilya’da Kart Hizmeti Piyasaya Sürecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ödeme devi Mastercard ve kripto borsası Binance ile ortaklaşa ön ödemeli kart hizmeti Brezilya’da başlatılacak.
Kurumların kripto ve blockchain girişimleri büyük oranla devam ediyor. Özellikle Mastercard, kripto ve dijital ödemelerin kullanım kolaylığını sağlamak için harekete geçti. Bu anlamda Mastercard, Binance ile ortak bir şekilde Brezilya’da bir ön ödemeli kart piyasaya sürecek. Binance Card şu anda beta testinde ve önümüzdeki haftalarda geniş çapta faaliyete geçecek.

Mastercard ve Binance, Brezilya’da bir ön ödemeli kart hizmeti olan Binance Card’ı piyasaya süreceklerini duyurdu. Açıklamada, geleneksel finans arasındaki bağın genişletilmesi amacıyla bu hizmete ağırlık verildiği mesajı vurgulandı.

Mastercard 2

Mastercard ve Binance, Brezilya’da Kart Hizmetini Faaliyete Sokacak

Brezilya’da beta olarak kullanıma sunulan Binance Card, birkaç hafta içinde tam anlamıyla faaliyete geçecek. Ön ödemeli kart hizmeti Arjantin’in hemen ardından Brezilya’ya da uzandı.

Kripto endüstrisi, Brezilya’daki en büyük on pazardan biri olarak adından söz ettiriyor. Popüler borsa, kullanıcıların Mastercard altyapısı ile kripto para birimlerini kullanarak alışverişte bulunmasına imkan tanıyacak.

Kripto para birimlerinin yaygın kullanımı ve benimsenmesi, bu tür hizmetlerin giderek yaygınlaşabileceğini düşündürmektedir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.