Bitcoin Haberleri

Twitter’a Bitcoin İle Bahşiş Özelliği Geliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Medyaya yansıyan bir görsele göre sosyal medya devi Twitter, Bitcoin (BTC) ödemelerini platforma entegre etmek için planlamalarını hızlandırdı. Twitter bahşiş özelliğinin Bitcoin üstünden gerçekleştirilmesi adına bir görsel gösteren Alessandro Paluzzi, kripto topluluğunu ve sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandırdı.

Geliştirici Alessandro Paluzzi’nin kısa sürede sızdırılan Twitter beta görüntüsü, Bitcoin’in Twitter bahşiş hizmetine dahil edilmesini gösteriyor. Twitter’ın yaklaşmakta olan Bitcoin bahşiş hizmetinin şu anda testnet modunda olduğu belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bitcoin 2021 Yılı Sonu Hedefi Nedir?

Bitcoin Lightning App Strike

Aktarılan bilgilere göre bahşiş işlevi, Lightning Network’ün daha küçük miktardaki Bitcoin ödemelerini gerçekleştirmek adına kullanıldığı üzerine oldu. Ayrıca entegrasyon, hem soğuk hem de sıcak cüzdanları kapsayacak. Raporda, Bitcoin ödemelerinin oluşturulmasını kolaylaştıracak olan Bitcoin Lightning App Strike‘tan bahsedildi.

Bitcoin Lightning App-Bitcoinmagazin
Bitcoin Lightning App-Bitcoinmagazin

Twitter kullanıcıları, Bitcoin bahşiş hizmetini kullanmak isterse bir Strike hesabı oluşturulması şartı aranacak. Jack Dorsey, Temmuz ayında Bitcoin‘in Twitter entegrasyonuna göz kırpmıştı. Twitter CEO’su platformun Bitcoin’i önümüzdeki dönemde inovasyon teknolojisi stratejilerine dahil edileceğini açıklamıştı.

 

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta sonu Twitter hesabından TBD hakkında ayrıntılı bilgi veren Cash App’in stratejik geliştirme grubu başkanı Square Mike Brock’un Twitter dizisinden alıntı yapan Dorsey, bunun merkezi olmayan bir bitcoin değişimi olduğunu duyurdu.

Bitcoin Geleceğin Önemli Bir Parçası!

Twitter’ın 2021 Q2 konferansında CEO Jack Dorsey, Bitcoin‘in şirket geleceğinin “büyük bir parçası” olacağını belirtmişti. Milyarder iş insanının yorumları, bugün bahsedilen bahşiş hizmetiyle birlikte entegrasyon operasyonlarının başlaması ile örtüşüyor.

Bunun yanı sıra Twitter Bitcoin’i Super Follow, Commerce ve Subscriptions benzer şekilde öteki hizmetlere dahil edebilir. Jack Dorsey bu konuyle ilgili şunları söylemişti:

“İnternetin yerel para birimi ve küresel bir kıymet olarak Bitcoin’i Super Follows, Commerce ve Subscriptions benzer şekilde hizmetler ile entegre edebilir ve gezegendeki her bir kişiye süratli şekilde ulaştırabilir. Bence bu geleceğimizin büyük bir parçası. Özellikle toplumsal medyayı daha oldukça merkezileştirmeye ve daha oldukça ekonomik teşvik sağlamayı düşündüğümüze, haiz olunacak para biriminin ötesinde birçok yenilik bulunduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla alana bakmaya ve agresif bir halde yatırım hayata geçirmeye devam etmemizin Twitter ve hissedarları için son aşama mühim bulunduğunu düşünüyorum.”

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.