Altcoin Haberleri

Günün Hareketlilik Yaşayan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 23 Ekim 2023

Bitcoin'in (BTC) 35 bin doların üzerine atmasıyla birlikte patlama yapan altcoin piyasasında hangi projeler ön plana çıktı?.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’in (BTC) 35 bin doların üzerine atmasıyla birlikte patlama yapan altcoin piyasasında hangi projeler ön plana çıktı?.

BTC öncülüğünde kripto paralar, ETF’lerin onaylanma ihtimallerinin artmasıyla birlikte yükselişine devam ediyor. Bu hafta, 34.000 dolar seviyesinde fiyatlanan Bitcoin, birçok altcoin’in yükselişine ivme kazandırdı. Haftalık açılışın ardından daha da hızlanan Bitcoin, hangi altcoin’lerde ne kadarlık bir fiyat hareketine yol açtı? İşte günün öne çıkan kripto paraları:

Kazananlar Listesi

Son 24 saat içinde en çok yükselen coin’ler arasında öne çıkan projeler şunlardır:

Mina Protocol (MINA), son 24 saatte yüzde 25,2 artış göstererek en çok yükselen coin oldu. Mina Protocol, ölçeklenebilirlik ve gizlilik odaklı bir blockchain protokolü olarak dikkat çekiyor. Son zamanlarda yapılan duyurular ve gelişmeler, MINA’nın değerinin artmasına katkı sağladı.Rocket Pool (RPL), son 24 saatte yüzde 6,6 artışla ikinci sıraya yerleşti. Rocket Pool, Ethereum 2.0’nin getirdiği staking fırsatlarından yararlanmayı hedefleyen bir protokol olarak biliniyor. Ethereum ağına güvenli ve dağıtık bir staking çözümü sunan Rocket Pool, son zamanlarda popülerlik kazandı. Pepe (PEPE), son 24 saatte yüzde 5,5 artışla üçüncü sıraya yükseldi. Pepe, merkezi olmayan bir dijital sanat platformu olarak bilinir ve NFT’lerin (Non-Fungible Token) popülerliğiyle dikkat çekiyor.

Kullanıcılar, Pepe platformunda dijital sanat eserlerini oluşturabilir, satın alabilir ve satabilir. Injective (INJ), son 24 saatte yüzde 4,1 artışla dördüncü sıraya yerleşti. Injective, merkezi olmayan bir türev protokolüdür ve kullanıcılara türev ürünlerin ticaretini yapma imkanı sunar. Kullanıcılar, Injective platformunda dijital varlık türevleri üzerinde anında işlem yapabilir ve likidite sağlayabilir. Rollbit Coin (RLB), son 24 saatte yüzde 4,23 artışla beşinci sıraya yerleşti.

Ekran Resmi 2023 10 24 09.37.06

Kaybedenler Listesi

Son 24 saatte en çok düşen coin’ler arasında öne çıkan projeler şunlardır:

En çok düşen coinler listesinin başında Chainlink (LINK) yer aldı. LINK son 24 saatte yüzde 13,9 düşerek zirveye ulaştı. Daha sonra KuCoin (KCS) geldi. KCS son 24 saatte değerinin yüzde 10,2’sini kaybetti. LEO Token (LEO) yüzde 1,11’lik düşüşle üçüncü sırada yer alırken, Bitcoin SV (BSV) yüzde 3,27’lik düşüşle dördüncü sırada yer aldı.

Ekran Resmi 2023 10 24 09.37.31

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.