Haberler

Kripto Para Piyasasında XRP Etkisi Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto borsalarının, Mahkemenin Ripple kararıyla birlikte harekete geçtiği görülüyor. Coinbase, CryptoCom ve Kraken, XRP’nin tekrar listelenmesine ilişkin duyuru yaptı. Gemini ise token hakkındaki kararını gözden geçirmeye başladığını belirtti.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki mahkeme savaşında son derece önemli bir gelişme meydana geldi ve dün mahkeme, Ripple’ın kısmi bir zafer kazandığına dair bir karar verdi. Bu kararın etkisiyle birlikte, borsaların XRP’yi yeniden listeleme konusunu ele aldığı görüldü.

Yur
Kripto Para Piyasasında Xrp Etkisi Devam Ediyor! 3

Borsalarda XRP Rüzgarı!

KriptoCom ve Kraken Pro gibi kripto borsaları, XRP’nin bir kez daha kendi işlem platformlarında yer aldığını açıkladı. KriptoCom, XRP’nin USD, EUR, GBP ve 20’den fazla diğer para birimiyle satın alınabileceğini belirtti. Kraken Pro da XRP’nin tam ticaret moduna geri döndüğünü ifade etti.

Gemini, XRP’nin yeniden listelemeyi düşündüğünü açıkladı. Gemini’nin açıklamasına göre, “XRP’nin menkul kıymet olmadığına dair karar nedeniyle, Gemini şu anda XRP’yi spot ve türev ticareti için listelemeyi araştırıyor.” Coinbase da XRP’yi yeniden etkinleştireceğini belirtti. Coinbase’un Baş Hukuk Sorumlusu Paul Grewal, “Analizimizi dikkatlice inceledik ve şimdi XRP’yi tekrar listelemenin zamanı geldi” şeklinde bir paylaşımda bulundu. Binance CEO’su Changpeng Zhao ise hiçbir zaman XRP’yi delist etmediklerini açıkladı.

Mahkeme kararının ardından XRP’de inanılmaz bir yükseliş başladı. Dün akşam saatlerinde XRP, %100 değer kazanarak 0,938 dolar seviyesine çıktı. Bu durum XRP’yi piyasanın en büyük dördüncü kripto parası haline getirdi. Yani, XRP’nin fiyatındaki artış herkesi şaşırttı ve heyecanlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.