Haberler

MultiversX’den İlk Zincirüstü 2FA Güvenlik Önlemi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

MultiversX, sektördeki ilk zincirüstü 2FA güvenlik standardını duyurarak hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı önlem aldı. Yeni özelliği Guardians, cüzdan güvenliği için standart olarak kabul edilecek. Bu özelliğin testi yüzlerce kişinin katıldığı bir yarışma ile gerçekleştirildi.

MultiversX, Yeni Güvenlik Önlemini Piyasaya Sürdü!

Akıllı sözleşme platformu MultiversX, hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı önlem almak için bu yeni özelliği geliştirdiğini duyurdu. Platform, sektördeki ilk zincirüstü 2FA güvenlik standardını açıkladığını bildirdi. Yeni özelliğin cüzdan güvenliği ve dijital varlık yönetimi için standart haline gelmesi olasılığı da belirtildi.

Bu hafta MultiversX’teki ağ yükseltmesi sayesinde, Guardians özelliği aktif hale geldi. Bu özellik, cüzdan hesaplarında on-chain 2FA seçeneği sunarak ekstra güvenlik ve koruma sağlar. Yeni özellik, 1 milyondan fazla kullanıcının veritabanına entegre edildi ve Web3 alanının daha güvenli hale gelmesi hedefleniyor.

Image 1394730671
Multiversx’den İlk Zincirüstü 2Fa Güvenlik Önlemi 3

Kullanıcılar, doğrulama işlemi için Microsoft Authenticator, Authy veya Google Auth gibi yöntemleri kullanabilirler. Bu sayede, kullanıcılar cüzdan hesapları tarafından gerçekleştirilen her işlemin kendi tarafından yapıldığından emin olabilirler.

MultiversX CEO’su Beniamin Mincu, “Hala birçok kullanıcının para kaybettiğini görüyoruz çünkü anahtarlarını yabancılarla veya sahte web sitelerinde paylaşıyorlar. Bu, harekete geçmemenin milyarlarca dolarlık bir maliyeti ve adaptasyon açısından önemli bir engel.

Guardians, kullanıcılar için sektörde bir ilki temsil ederek cüzdan hesaplarını en yaygın dolandırıcılık ve hırsızlığa karşı dayanıklı hale getiriyor” şeklinde belirtti. Guardians özelliği, 20 bin dolar değerindeki bir halka açık yarışmada test edildi. Yüzlerce katılımcı, korunan hesaptan ödülü alabilmek için kamuya sızdırılan 24 kelimelik gizli cümleyi bilmelerine rağmen denemelerde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.