Bitcoin Haberleri

Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB) ve Cardano (ADA) Fiyat Yorumları!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarının lideri durumunda olan Bitcoin 7 gün içerisinde iki kez 43.000 dolarlık keritik seviyeyi kontrol ettikten sonrasında yükseliş geçti. Bitcoin ile birlikte altcoin’lerde de artışlar yaşandığı görülüyor. Bitcoin fiyatı 43.000 dolar seviyesinin üzerinde tutunmayı başardığı için kısa süreli bir yükseliş yaşıyor. Hali hazırda 48.000 doların üstünde fiyatlanan BTC eğer gerekli desteği bulabilirse 50.000 doları tekrardan görebilir. Peki Bitcoin (BTC), Cardano (ADA) ve Binance Coin (BNB) güncel fiyat yorumları neler diyor?

Bitcoin (BTC) Fiyat Yorumu

Hacim düşük olsa da fiyat güzel bir yükseliş elde etti. Boğalar hacim artırmaya başlarsa 49.000 dolar testini bu gece bile görebiliriz. Ancak düşük hacim bununla birlikte riskleri de getiriyor. Gelebilecek negatif haberler fiyatı olması gerektiğinden fazla etkileyebilir.

Bitcoin (Btc) Fiyat Yorumu
Bitcoin (Btc) Fiyat Yorumu

ATH noktasından itibaren süregelen bir düşen trend bulunuyor. Bunun kırılması için Bitcoin’in kısa sürede 53.000 dolar ve üzerine çıkması gerekir. Bunun haricinde yaşanmış olan konsolidasyonların uzun vadeli bir yükselişe işaret etmediğini maalesef bilmek gerekiyor. Yükseliş sonrasın FOMO’ya kapılarak tüm portföy ile altcoinlere giren yatırımcılar tekrardan üzülebilir.

Cardano (ADA) Fiyat Yorumu

Fiyat tekrardan 2,54 seviyesinin üzerine çıkmayı başardı. Birçok analist Alonzo güncellemesi sonrası fiyatta ciddi düşüşler bekliyordu sadece kayıplar sınırlı oldu. Bu saatten sonra  Cardano yapacağı ortaklık anlaşmalarıyla fiyatını daha da yukarı çıkabilir. Alonzo güncellemesinin ADA yatırımcılarına en büyük katkısı bu oldu. DeFi ve NFT alanında başarıya ulaşmış birkaç projenin yeterli teşviklerle Cardano ağına taşınması iyi bir katalizör olur.

Cardano (Ada) Fiyat Yorumu
Cardano (Ada) Fiyat Yorumu

Bugün öğleden sonrasında gelen alımlar fiyatın hızla 2,40 seviyelerinden 2,54’e yükselmesini elde etmiş oldu. Bitcoin (BTC) tarafınca her şey yolunda giderse 2,71 dolar kontrol edilebilir. Bu seviyeden kar satışları gelse de piyasanın genel durumuna bağlı olarak tekrardan 3 doları görebiliriz.

Binance Coin (BNB) Fiyat Yorumu

Pazartesi günü 380 dolara kadar düşen fiyat kısa sürede kendini 400 doların üzerine attı. Aşağıda 413 dolar önem arz ediyor ve BNB buraya dokunmadığı sürece yükseliş ihtimali var. Yazı hazırlandığı sırada Binance Coin (BNB) 430 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor.

Binance Coin (Bnb) Fiyat Yorumu
Binance Coin (Bnb) Fiyat Yorumu

RSI etkisiz seviyede ve MACD yükselişe işaret ediyor. Bitcoin’in hareketlerine bağlı olarak fiyatın yönü değişebilir. Bugün 20:59 itibariyle Bitcoin fiyatı 48.000 dolar sınırında dolaşmaya devam ediyor. Anlık olarak 48.200 ile 47.950 dolar içinde iniş/çıkışlar oluyor. BNB yatırımcıları destek seviyesini stop alarak Bitcoin’i izleyebilir.

UYARI: Yazımızda yer verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.