Bitcoin HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Kripto Piyasasında Son Durum: Bitcoin ve Altcoin’lerde Kan Kaybı Sürüyor!

Lider kripto para Bitcoin düşmeye devam ettikçe altcoinler de önemli değer kayıpları görülüyor. İşte Bitcoin ve diğer kripto paraların mevcut durumu ve güncel seviyeler...

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para Bitcoin düşmeye devam ettikçe altcoinler de önemli değer kayıpları görülüyor. İşte Bitcoin ve diğer kripto paraların mevcut durumu ve güncel seviyeler.

Son günlerde, kipto para piyasası birkaç önemli düşüş yaşadı. Öyle ki, en popüler kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), sadece bir haftada yaklaşık 7.000 dolar kaybetti.

Bu düşüşün kripto para piyasası üzerinde önemli bir etkisi oldu. İşte Bitcoin ve altcoinler de son durum ve güncel seviyeler.

Bitcoin (BTC) Kan Kaybediyor!

Dünyanın en değerli kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), bir süredir düşük performans gösteriyor. Öyle ki, önceki hafta yaklaşık 40.000 dolardan işlem gördükten sonra, önde gelen kripto para birimi şimdi yaklaşık 7.000 dolar daha düşük seviyede işlem görüyor.

Öyle ki, Fed faiz kararının açıklanmasının ardından Bitcoin yukarı yönlü ivme kazandı ve 40.000 doların üzerine çıktı. Ancak Bitcoin’in fiyatı uzun süre yüksek kalmadı ve daha sonra düştü.

BTC, gün geçtikçe değer kaybetmeye devam etti ve bugün itibariyle 33.200 dolar dolar seviyelerine geriledi.

Bitcoin (Btc) Kan Kaybediyor!
Bitcoin (Btc) Kan Kaybediyor!

CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin (BTC), bu yazının yazıldığı sırada son 24 saatte yüzde 3,61 düşüşle hala 33.564 dolardan işlem görüyor.

Altcoin’lerde Son Durum

Lider Bitcoin’in düşüşü, altcoin piyasası üzerinde önemli bir etki yarattı. Öyle ki BTC’nin 33.250 dolara düştüğü sırada neredeyse tüm altcoin piyasası kırmızıya döndü.

Piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum‘a (ETH) bakıldığında, popüler altcoin şu anda önceki en yüksek seviyesine göre yüzde 14 aşağıda işlem görüyor.

Ethereum geçen hafta 2.900 doların üzerinde işlem görürken, bugün 2.420 dolara düştü ve düşüş eğilimini sürdürdü.

Ethereum Son Durum
Ethereum Son Durum

CoinMarketCap verilerine göre, Ethereum (ETH), bu yazının yazıldığı sırada son 24 saatte yüzde 4,24 düşüşle hala 2,452 dolardan işlem görüyor.

Diğer ilk on kripto paraya baktığımızda durum şu şekilde:

Altcoin’lerde Son Durum
Altcoin’lerde Son Durum

Binance Coin (BNB) son 24 saatte yüzde 2,90 düşüşle 348 dolardan işlem görüyor, Ripple (XRP) yüzde 0,71 düşüşle 0,56, Solana (SOL) yüzde 4,99 düşüşle 74 dolardan, Cardano (ADA) yüzde 4,50 düşüşle 0,70 dolardan, Terra (LUNA) yüzde 4 düşüşle 62,5 dolardan ve Dogecoin (DOGE) yüzde 2,37 düşüşle 0,1223 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.