HaberlerAltcoin Haberleri

Tanınmış analist Raoul Pal, bu 4 altcoine dikkat çekti! Önemli ölçüde artabilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tanınmış analist Raoul Pal, bu 4 altcoine dikkat çekti! Önemli ölçüde artabilir. Makro guru Raoul Pal, Cardano (ADA), Solana (SOL), Avalanche (AVAX) ve Terra‘nın (LUNA) bu boğa piyasası döngüsünde süper patlayıcı olacağını tahmin ediyor.

Ethereum 40.000 Dolara Ulaşabilir

Real Vision tarafından Ash Bennington ile yapılan yeni bir röportajda Raoul Pal, Ethereum‘un Haziran 2022’ye yakın uzun bir boğa piyasası döngüsü yaşama olasılığına açık olduğunu ve bu durumun ETH‘yi 40.000 dolara kadar yükseltebileceğini belirtti.

Pal, ETH parabolik bir büyüme görürse, diğer önde gelen birinci seviye kripto varlıklarının daha da patlayıcı hale gelebileceğini söyledi.

“Bunun Mart ayında neredeyse kesin olacağını düşünüyorum. Ancak beklentilerim karşılanmazsa, en geç yaz aylarında bu bize daha yüksek fiyatlar ve eskisinden farklı bir döngü yapısı sağlayacaktır. Yanılmış olabilirim. Ama sanırım. bu şekilde oynanır. Ağı benimsemem doğruysa, Solana, Terra, Avalanche, Cardano ve diğer kripto varlıkları gibi diğer seviye 1 kripto varlıkları süper patlayıcı olacak.”

Pal, bu altcoinlerin gerisinde kalan boğa piyasasının Ethereum’dan daha riskli olabileceğini belirterek açıklamasına devam etti;

“Ancak risk-ödül temelinde daha riskliler. Ağda Ethereum kadar derin değiller. Benim için risk ayarlaması açısından Ethereum hala dünyadaki en iyi seçim.”

Tanınmış analist Raoul Pal, bu 4 altcoine dikkat çekti! Önemli ölçüde artabilir

Eski Goldman Sachs yöneticisi, Ethereum Bitcoin’in piyasa değerini tehdit etmeye başladığında mevcut kripto boğa piyasasının sona erebileceğini belirtti. Ethereum’un piyasa değeri şu anda 523,9 milyar dolar ve Bitcoin şu anda 1,14 trilyon dolar.

“Tahminim, Bitcoin’in piyasa değerine oldukça yaklaşıyor. Bu yüzden, muhtemelen sonunda bir yerde Bitcoin’e göre göreceli değerlemede iki katına çıktığını düşünüyorum. Piyasanın bunu beklediğini pek sanmıyorum. Ama belki de bu kısa periyot döngünün sonu olur, herkes havaya girdiğinde, Ethereum daha iyi performans gösterdiği için bu Bitcoin yatırımcılarının hoşuna gitmeyebilir, sonrasında ise daha büyük bir düzeltme gerçekleşebilir.”

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.