Haberler

Kriptoda İşler Yolunda Mı? Galaxy Digital Küçülmeye Gidiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında belirsizlik devam ederken, sektörün önde gelen şirketleri işten çıkarma haberleri ile gündeme geliyor. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) uzun bir süredir düşüş trendindeki hareketiyle yatırımcıları endişelendirmişti. Kripto paralardaki ayı piyasası etkisi bireysel yatırımcılar kadar kurumsal kripto para şirketlerini de olumsuz etkiledi. Bu süreçte pek çok şirket, çalışan sayısında azalmaya giderken bunların sonuncu Galaxy Digital oldu.

Çalışanlarının Yüzde 20’sini İşten Çıkaracak

Calisanlarinin Yuzde 20Sini Isten Cikaracak

Kripto paraları desteklemesiyle bilinen ünlü milyarder Mike Novogratz’ın şirketi Galaxy Digital, işten çıkarma haberi ile gündeme geldi. Personellerinin yaklaşık yüzde 20’sini işten çıkarmayı planlayan şirket diğer kripto para firmalarına benzer bir yol izledi. Bloomberg’de yer alan habere göre kripto odaklı finansal hizmetler şirketi, çalışan sayısında ciddi oranda azalmaya gidecek.

Kripto Çöküşü Hisse Fiyatını Düşürdü

Kripto para sektöründe adından sık sık söz ettiren firmalardan Galaxy Digital, kripto odaklı finansal hizmetler sunuyor. Şirketin hisseleri, Bitcoin fiyatının rekor kırdığı dönemde hızlı bir şekilde yükselmişti. Ancak ayı piyasası ile birlikte Galaxy Digital hisseleri de bir sene içinde yüzde 70’den fazla değer kaybetti. Kripto para dünyasında yaşanan bu sıkıntılar göz önüne alındığında bu değer kaybı şaşırtıcı görünmüyor. Öte yandan şirketin yöneticisi Mike Novogratz, sene başında Terra projesini övmesi sebebiyle kripto para topluluğunun büyük tepkisini çekmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.