Haberler

Galaxy Digital CEO’su Novogratz ayı piyasasını bitirecek senaryoyu açıkladı: Tercih edilenler kriptolar olacak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında uzun süredir devam eden ayı piyasası, yatırımcıları artık fazlasıyla yıprattı. Birçok yatırımcı bu süreçte ciddi zararlarla karşılaşırken, diğer taraftan birçok yatırımcı da 2022 itibariyle sektörden çekildi. Kripto para sektörü üzerinde ayı piyasası bulutları gezmeye devam ederken, piyasanın ilerleyen dönemlerde yeniden yükselişe geçeceği beklentileri de korunuyor. Birçok yatırımcı ve sektör temsilcisine göre kripto paralar yeniden yükseliş evresine geçecek. Bu yönde fikir belirten isimlerden biri olan Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin (BTC) ve altcoinlerdeki satış baskısını sona erdirebilecek olan katalizöre dikkat çekti.

NOVOGRATZ AYI PİYASASININ NASIL BİTECEĞİNİ AÇIKLADI

Mike Novangratz

Bitcoin 19 bin dolar seviyesinin üzerinde tutunma mücadelesi verirken, Galaxy Digital CEO’su ve kripto milyarderi Mike Novogratz, Bloomberg’e verdiği röportajda Bitcoin, Ethereum (ETH) ve altcoinler genelinin ayı piyasasından nasıl çıkabileceği yönünde gelen soruyu yanıtladı. Ünlü CEO, Bitcoin’in yükselişe geçmesi için makro ortamın değişmesi gerektiğini ifade etti. Novogratz’a göre ETH ve diğer altcoinlerin ayı piyasasından çıkması için büyük oranda inovasyona ve bir dereceye kadar makro koşullara güven gerekiyor.

“TERCİH EDİLEN ÇOCUKLAR KRİPTOLAR OLACAK”

Ünlü CEO, yaptığı açıklamada yeniden yükseliş evresinin gelmesi ile birlikte kripto paraların da yatırımcıların gözde yatırım araçları olacağını iddia etti. Konuya ilişkin açıklamasında Mike Novogratz, “Bence işler tersine döndüğünde dijital sektörün tercih edilen çocukları kripto paralar olacak” sözlerini dile getirdi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.