HaberlerAltcoin Haberleri

Luna Çılgınlığı Bitmiyor: LUNA Temalı Memecoin’den Yüzde 634’lük Yükseliş

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

LUNA temalı birçok memecoin, piyasaya çıkarılıyor. Benzer isim ve logoya sahip olanlardan biri son 24 saatte %634’lük bir yükseliş gösterdi.

Memecoin çılgınlığı bir türlü bitmek bilmiyor. Geçmişte adından sıkça söz ettiren coin’lerin yanı sıra memecoin trendi devam ediyor. Yakın zamanda en çok gözlemlenen coin’ler arasında LUNA, DOGE, SHIB ve PEPE bulunuyor. Özellikle LUNA temalı memecoin’lere olan talep artıyor. REDLUNA adlı bir proje ise son 24 saatte %634’lük bir artışla CoinMarketCap’e göre günün en değerli kripto parası haline geldi.

Ekran Resmi 2023 07 19 11.11.23

Memecoin’lere İlgi Artıyor!

LUNA tarafındaki artışa ek olarak, Memecoin’lerdeki yükseliş de dikkat çekiyor. PEPE ile ilişkili birçok kripto para son günlerde piyasaya sürüldü ve fiyatları onlarca kat arttı.

Kripto yatırımcıları, bu artışları kısa vadeli ve kolay kazanç fırsatı olarak görüp, ilgili coin’lere talep gösteriyorlar. Bu da memecoin’lerle ilgili birçok veri patlamasına neden oluyor. Son 24 saat içinde en fazla yükseliş gösteren coin’ler arasında LUNA ve PEPE temalı projelerin üst sıralarda yer aldığını görmekteyiz. Hatta Crazy pepe (CRAZYPEPE) adlı bir memecoin %364 artış gösterirken, diğer bir memecoin olan Pepechain (PC) ise %182 artış gösterdi. Ancak, yüksek kazanç fırsatları sunmalarına rağmen, beraberinde getirdikleri riskler de oldukça büyük. Ayrıca, sosyal medya platformlarında ilgili memecoin’ler hakkında uyarılar devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.