Bitcoin Haberleri

Popüler BTC Madencilik Şirketi Borcunu Yapılandırdı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralardaki ayı piyasası etkisiyle zarar eden pek çok şirket bulunuyor. Bunlar arasında dikkatleri üzerine çeken Bitcoin madencilik şirketi Stronghold Digital’den yeni bir hamle geldi. Önde gelen madencilik şirketi, borç yapılandırmasını tamamladığını duyurdu. Şirketin açıkladığı verilere göre geçtiğimiz on hafta içinde 67.4 milyon dolarlık borcun silinmesi karşılığında elindeki 26.200 madencilik cihazıyla ödeme yaptı. Borç denetimcisi NYDIG kurumuna başvuran Stronghold Digital, kripto para madencilik cihazlarıyla borcunu yapılandırmış oldu.

26.200 Adet Cihazla Borcunu Kapadı

Stronghold Digital

Stronghold Digital resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada NYDIG ile yapılan anlaşmanın kapsamına değinildi. Bu doğrultuda teminat görevi gören cihazların NYDIG’e teslim edildiği ve yapılandırmanın da son aşamasının tamamlandığı belirtildi. Şirket son aşamada kuruma teslim ettiği BTC madencilik cihazları ile birlikte toplamda 2.1 milyon dolarlık borcu daha kapattı. Şirket böylece Ağustos ayından bu yana 67.4 milyon dolarlık borcunu kapatmış oldu.

Madencilik Firmalarının Başı Dertte

En büyük kripto para birimi Bitcoin fiyatının ATH seviyesinden yüzde 70 oranında değer kaybetmesi, BTC madencilik firmalarını perişan etti. Öte yandan dünya çapında artan enerji fiyatları da madencilik şirketlerini zorlamaya başladı. Eylül ayında iflas başvurusunda bulunan Compute North şirketinin ardından Core Scientific ve Argo Blockchain borcunu ödemekte zorluk yaşadı. Madencilik şirketlerinden WhiteHawk Finance da borcunu yapılandırma kapsamına almasıyla gündeme gelmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.