Bitcoin Haberleri

Kriptolar Ayı Piyasasından Nasıl Çıkar? Kraken CEO’su Yanıtladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para uzmanları arasında gösterilen ve Kraken kripto para borsasının kurucusu Jesse Powell, gündeme dair açıklamalarda bulundu. FTX iflasının ardından büyük darbe yiyen kripto para sektörünün son durumunu değerlendiren Powell, ayı piyasasından çıkış için kritik tahminlerde bulundu. Powell’ın röportajı kripto para topluluğundan büyük ilgi görürken, milyarlarca doların buharlaşmasının sektöre vurduğu darbe bir kez daha gündeme geldi.

Bitcoin Yarılanması Yükseliş Başlatabilir

Bitcoin Dusustico

ABD merkezli popüler kripto para borsalarından Kraken CEO’su Jesse Powell, muhtemelen 2024 yılının ilk yarısında gerçekleşecek BTC halving (yarılanma) sürecine değindi. Ünlü kripto uzmanı, bu gelişmenin kripto para piyasalarındaki bir sonraki yükseliş için katalizör olacağını söyledi: “Açıkçası, tüm bunların bir sonucu olarak fiyatlar da baskılanmış durumda, bu yüzden daha da derin bir ayı piyasası kışına gireceğimizi düşünüyorum. Uzun süreli olabilir, Mart 2024’e kadar başka bir Bitcoin yarılanması yaşamayacağız. Bu biraz zaman alacak ve bence bu, ayı piyasasından çıkmamıza neden olabilecek bir sonraki büyük olay.”

Sektörde Son 11 Yıldır Aynı Durum

Powell’a göre, kripto para sektörünün bu darbeden sonra FTX fiyaskosundan kurtulması için biraz zamana ihtiyacı var: “Bu sektörden 10 milyar dolar sermaye kaybetmek çok büyük bir darbe. Dolayısıyla bunun telafisi biraz zaman alacak. Ne yazık ki, içinde bulunduğum son 11 yıldır sektör için aynı durum söz konusu, yani bu tepeye doğru yürümeye devam etmeliyiz, belki de biraz zemin kazanmak için bir süreliğine bu tepeye doğru koşmalıyız.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.