Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Kraken analistleri sazı eline aldı, BTC ve ETH fiyat tahminlerini paylaştı: Yüzde 1839’luk yükseliş!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), uzun bir aranın ardından tekrar 20 bin dolar seviyesinin üzerine çıkarak piyasa genelinde yukarı yönlü hareketleri tetikledi. Piyasa genelinde pozitif fiyat hareketleri öne çıkarken, ABD merkezli kripto para borsası Kraken’in analistleri, yatırımcılara bir bilgilendirme metni gönderdi. Kraken analistleri bu metinde Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) uzun vadede hangi fiyat seviyelerine, hangi dayanaklardan yola çıkarak ulaşabileceklerine dair öngörülerine yer verdi. Kraken analistlerinin Bitcoin ve Ethereum fiyat tahminleri yatırımcıları heyecanlandırdı.

BITCOIN (BTC)

Bitcoin Btc 38.000 Dolar Seviyesinde Kaldi Altcoinlerde Deger Kaybi Devam Etti

İlk olarak metinde Bitcoin öngörülerine yer veren analistler, burada Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalamasını ele aldı. Bu göstergenin Bitcoin’in nereye gidebileceği konusunda bir öngörü sağlayabileceğini öne süren analistler, Bitcoin 200 haftalık hareketli ortalamasına dokunduktan sonra uzun vadede, mevcut fiyatından 10 kat ile 15 kat aralığında artış gösterebileceğini iddia etti. Bu da olası senaryoda Bitcoin’in 237 bin 894 dolar ile 356 bin 841 dolar aralığında bir fiyata ulaşabileceği anlamına geliyor.

ETHEREUM (ETH)

Ethereum Uyari

Metinde Bitcoin’in ardından Ethereum öngörülerine yer veren analistler, Ethereum’da ise logaritmik grafiği ele aldı. Bu grafikten yola çıkarak tahminde bulunan Kraken analistlerine göre Ethereum’un zaman içindeki fiyat aralığı eğrisini çizen regresyon gökkuşağı grafiği yükseliş trendinde bu grafiğin bir sonraki direnç seviyesine ulaşması ne kadar uzun sürerse, döngünün zirvesi de o kadar yüksek olacak. Bu noktada analistlere göre Ethereum yüzde 1839’luk artışla uzun vadede 28 bin 471 dolar seviyesine ulaşacak.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.