Altcoin HaberleriHaberlerTüm Haberler

Shiba Inu (SHIB) Ekibi, Topluluğun Heyecanla Beklediği Gelişmeyi Paylaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Meme coin çılgınlığı, lider kripto para birimi Bitcoin’in yatay seyriyle durgun bir konuma geçse de, bu çılgınlığın tamamen sona erdiğini söylemek oldukça zor. Özellikle Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) ve Pepe (PEPE) gibi önde gelen meme token’ların hacmi sürekli olarak artarken, bu durum oldukça zorlu hale geliyor. Shiba Coin ise tam da buna uyum sağlayacak şekilde yeni bir haberle hacmini artırdı. Shiba Coin ekibi, takipçilerle yeni bir gelişmeyi paylaştı.

ShibaSwap Kullanıma Açıldı

Oin Turk Com
Shiba Inu (Shib) Ekibi, Topluluğun Heyecanla Beklediği Gelişmeyi Paylaştı! 3

Shiba Inu’nun lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, “Shibapendence Day” adlı Shiba Bağımsızlık Günü’nü duyurarak Shiba Inu topluluğu için önemli bir adım attı. Kusama, merkeziyetsizliğin önemini vurgularken aynı zamanda merkezi sistemlerin hâkimiyetinin sona ermesi gerektiğini belirtti. Peki, Shiba Bağımsızlık Günü nedir?

Bu duyurunun temelinde, ShibaSwap adıyla bilinen gerçek anlamda merkeziyetsiz bir borsa yer alıyor. Shiba Inu ekosisteminin bir parçası olan bu merkeziyetsiz borsa, Shiba topluluğu tarafından uzun süredir bekleniyordu. Shiba Inu ekibi, gerçek anlamda merkeziyetsizliği gerçekleştirmeyi ve bunun uzun süredir beklenen bir adım olduğunu planlıyor.

Kusama, konuyla ilgili blog paylaşımında hibaSwap ile gerçekten ilk merkeziyetsiz borsanın piyasaya sürüldüğünü vurgulayarak Shiba için tam bir özgürlük anlamına geldiğini ifade etti. ABD’nin bağımsızlık gününden kısa bir süre sonra yapılan bu duyuru, sosyal medyada geniş bir yankı bulabilir. Kusama, Shiba ekibinin bunu her yıl kutlamayı planladığını belirterek, genel bir kült yaratma ve fiyat üzerinde etki oluşturma amacı güttüğünü gösteriyor.

SHIB Coin Yorumları

ShibaSwap’ın kullanıcılarının LEASH ve SHIB tokenlarını staking yaparak Shiba Inu ekosistemine ait herhangi bir tokeni alıp satabilecekleri belirtiliyor. Ayrıca ShibaSwap ile gerçekleştirilecek her işlem için alınacak ücretin belirli miktarda SHIB yakacağı ve bu durumun uzun vadede son derece olumlu etkiler yaratacağı tahmin ediliyor. SHIB Coin yorumları da uzun süredir bu gelişmeye odaklanıyor ve SHIB’in bir katalizöre ihtiyaç duyduğunu ifade ediyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.