Altcoin Haberleri

Cardano’dan Gizlilik Temalı Yeni Dust Token Tanıtıldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında işlem hacmine göre en büyük kripto para birimlerinden Cardano (ADA) ekibinden yeni bir hamle geldi. Cardano blockchain’in arkasındaki firma olan Input Output Global Inc. (IOG) yenilikçi projelerine bir yenisini daha ekledi. Özellikle son dönemde gizlilik merkezli blockchain’lerin popüler olmasıyla birlikte IOG şirketinden bu alanda bir proje tanıtıldı. IOG ve Cardano CEO’su Charles Hoskinson, İskoçya’daki Edinburgh Üniversitesi’nde düzenlenen bir etkinlikte Dust Token duyurusunu yaptı.

Hoskinson, Midnight Blockchain’i Tanıttı

Charles Hoskinson

IOG tarafından geliştirilen Midnight blockciha,n Cardano’nun sidechain’lerinden biri olarak faaliyet gösterecek. Bu ağ, tarafların birbirlerine herhangi bir tanımlayıcı veri ifşa etmeden işlemleri tamamlama imkanı tanıyan zero-knowledge akıllı sözleşmeler sunacak. Midnight projesine bağlı olarak kripto para piyasasına sürülmesi beklenen kripto para birimi ise Dust Token adını aldı.

Midnigt Gizlilik Temalı Blockchain

Cardano CEO’su Charles Hoskinson, gizlilik merkezli yeni blok zinciri ağı hakkında önemli açıklamalar yaptı. Ünlü geliştiriciye göre blockchain ağının kullanıcıların mahremiyetini dengelemesi sağlanacak. Midnight sayesinde kullanıcılar izin vermesi halinde yetkililer sisteme erişim sağlayıp işlem yapabilecek.

Kripto para sektöründe uzun yıllardır Zcash ve Monero isimli mevcut gizlilik merkezli blok zinciri ağları kullanılıyor. Bu ağlara atıfta bulunan Hoskinson, Midnight projesinin daha geniş bir geliştirici yelpazesinin ağ üzerinde inşa etmesine izin vereceğini söyledi. Ayrıca Midnight blockchain daha yaygın olarak kabul gören bir programlama dili kullanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.