Haberler

Marathon Digital’den 179 Milyon Dolarlık Hamle!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Marathon Digital isimli Bitcoin madencilik şirketi, son hamlesiyle birlikte çıkarılan BTC başına maliyetini %30 oranında azaltacağını duyurdu. Bu önemli adım, Bitcoin yarılanmasının etkilerini göz önüne alarak maliyetleri düşürme stratejisinin bir parçası olarak gerçekleştirildi.

Kredi Şirketi Generate Capital ile Ortaklık Kurdu!

Marathon Digital, Bitcoin yarılanmasından önce maliyetlerini azaltma amacıyla kredi şirketi Generate Capital’in yan kuruluşlarından iki madencilik sitesini satın alma kararı aldı. Bu satın alma işleminin tutarı 178,9 milyon dolar olarak açıklandı. Şirket, bu hamlesiyle birlikte mevcut kapasitesine 390 megawatt’lık bir ek kapasite daha katacak.

Marathon Digital'Den 179 Milyon Dolarlık Hamle!

Marathon Digital, 2023 yılının başında 800 milyon doların üzerinde nakit ve BTC varlığına sahip olduğunu duyurdu. Bu güçlü finansal durum, şirketin büyüme ve genişleme stratejilerini desteklemek için önemli bir avantaj sağlamaktadır.

Marathon Digital’in hisseleri (MARA), Nasdaq borsasında işlem görmektedir. Şirketin hisseleri, bu hamlenin ardından %13’lük bir artış göstererek 22,44 dolar seviyesine yükseldi. Madencilik sektöründe en iyi performans gösteren şirketler arasında yer alması, Marathon Digital’in güvenilirliğini ve potansiyelini yansıtmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.