Bitcoin Haberleri

Bitcoin Opsiyonlarında Açık Pozisyonlar Rekor Seviyeye Ulaştı

Kripto para piyasasında son dönemde yaşanan yükseliş, sektöre yeni yatırımcıların katılmasına yol açtı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında son dönemde yaşanan yükseliş, sektöre yeni yatırımcıların katılmasına yol açtı. Bu yükseliş, Bitcoin’in fiyat, madencilik ve yatırımcı alanlarında tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasını sağladı. Özellikle CME’deki Bitcoin opsiyonlarında açık pozisyonlar, rekor seviyeye ulaşarak dikkat çekti.

The Block’un verilerine göre, Bitcoin opsiyonlarındaki açık pozisyonlar son derece yüksek bir seviyeye ulaştı. Bu durum, daha fazla piyasa katılımcısı ve likidite artışına işaret etmektedir. Bitcoin opsiyonlarındaki açık pozisyonlar, CME’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış durumda.

Aynı şekilde Velo Data tarafından yapılan bir araştırma da benzer sonuçları ortaya koydu. Verilere göre, Bitcoin opsiyonlarındaki açık pozisyonlar 2,1 milyar dolarlık bir değere ulaşmış durumda. CME’deki Bitcoin vadeli işlemlerine olan talepteki artış ise kurumsal yatırımcıların Bitcoin ETF’leriyle ilgili beklentilerini yükseltti. Hatta Ocak ayında SEC’in Bitcoin spot ETF başvurularını onaylaması bekleniyor.

Açık Pozisyonlardaki Artış, Likidite ve Piyasa Katılımcılarının Arttığını Gösteriyor

Bitcoin opsiyonlarında yer alan açık ilgideki bu artış, likiditenin de arttığını gösteriyor. Bu durum, çok katılımcılı bir pazar ortamının oluştuğuna işaret etmektedir. Likiditenin artması, piyasanın daha sağlıklı ve istikrarlı bir şekilde hareket etmesini sağlar.

Btc Opsiyon Açık Pozisyonlar

CoinGlass tarafından elde edilen verilere göre, Bitcoin opsiyonlarındaki artışta alımların ağırlıkta olduğu görülmektedir. CoinGlass’a göre, alımlar toplam işlem hacminin yüzde 65’ini oluşturuyor. Alım hacminin satım hacmini aşması ise piyasadaki yükselişin bir göstergesi olarak yorumlanabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.