Altcoin HaberleriHaberler

Cardano (ADA), Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL) Fiyat Yorumları

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası yeni haftaya kızarmış şekilde giriş yaptı. Lider kripto para Bitcoin ve altcoinler deyim yerindeyse adeta kana bulandı. Cardano, Avalanche ve Solana, ve ağır kayıplar yaşadı. Popüler altcoinlerden Cardano (ADA)  3 Eylül’den bu yana ortalama %20 düşüş yaşarken. Solana, bir haftalık düşük fiyatlarını tekrardan ziyaret etti. Öte taraftanAvalanche’ın yükseliş trendi,  AVAX‘ın %14,2 değer kaybetmesiyle son buldu.

Cardano’da Düşüş Devri!

Piyasa sıralamasında 3. sırada yer edinen Cardano, hem yakın hem de daha uzak gelecekte birçok zorlukla karşı karşıya kalabilir.

Popüler kripto para birimi ADA geçtiğimiz ay güzel bir performans sergiledi sadece bu ay durum biraz farklıydı. ADA, Eylül ayı süresince yönünü aşağıya doğru tuttu ve devamlı düşüş yaşadı.

Öyle ki Cardano fiyatı Ağustos ayında başlatmış olduğu artış trendi ile 2 Eylülde 3 doların da üzerine terfi etti. Ancak fiyat o günden sonrasında düşüşe geçti ve şu anda 2 doların biraz üstünde işlem görüyor.

Analistler, Bitcoin‘deki düşüşün bir süre daha devam edeceğini ve dolayısıyla Cardano’nun da bu durumdan etkileneceğini belirtiyorlar.

Cardano’da Düşüş Devri!
Cardano’da Düşüş Devri!

Popüler altcoin içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CMC verilerine nazaran son 24 saatte %9.01’lik bir düşüş yaşadı ve fiyat şimdi 2.15 dolar seviyesinde hareket ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Para Düşüşlerini Fırsata Çevirme!

Avalanche’de (AVAX) Düşüşe Ayak Uydurdu!

Avalanche, dünden bu yana %14.2’ten fazla düştü ve 55 dolardan işlem görmüş oldu. AVAX, son 24 saatte yüklü oranda satışla karşılaşarak yükseliş trendini kırdı ve yönünü aşağıya çevirdi.

Analistlere nazaran popüler altcoin‘de momentum şu anda satıcıların elinde. Dolayısıyla düşüşün bir süre daha devam edeceği öngörülüyor.

AVAX için ilk destek hattı 55.40 dolar civarında yer alırken bir sonraki destek ise haftanın en düşük seviyesi olan 48.26 dolar seviyesinde bulunuyor.

Parabolik SAR, düşüş trendini gösteren mum’ların üstünde noktalı çizgiler gösterdi. AVAX‘ın yönünü tekrardan yukarıya çevirmesi durumunda, popüler kripto para birimi 64.80 dolarda ve arkasından 73.83 dolarda dirençle karşılaşabilir.

Avalanche'De (Avax) Düşüşe Ayak Uydurdu!
Avalanche’De (Avax) Düşüşe Ayak Uydurdu!

Son devrin parlayan yıldızları içinde yer edinen popüler altcoin içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla %15’lik düşüşle 60 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Solana Düşmeye Devam Ediyor

Popüler kripto para birimi Solana‘nın fiyatı son 24 saatte %13,7 oranında mühim bir düşüş yaşadı. Öyle ki geçtiğimiz günlerde 134 dolar seviyesinden artış başlatarak 175 dolara ulaşan SOL, gün içinde 131 dolara kadar geriledi.

Öte taraftan Solana için en yakın destek 125,95 dolar seviyesinde bulunurken, bir sonraki destek 93,20 dolar civarında içeriyor.

Dört saatlik grafiğe bakıldığında, SOL fiyatı 20-SMA çizgisinin altına düştü; Dolayısıyla bu durum momentumun satıcılarda bulunduğunu gösteriyor. Buna ek olarak Göreceli Güç Endeksi, satış baskısını vurgulayarak 40 seviyesinin altında kaldı.

Ancak analistlerin Solana yorumlarına bakıldığında, SOL 163.74 dolarlık seviyeyi tekrardan kontrol etmeye çalışabilir. Bu seviyenin başarı ile kırılması ile birlikte Solana sırasıyla 188.53 dolarda ve 214 dolarda dirençle karşılaşabilir.

Solana Düşmeye Devam Ediyor
Solana Düşmeye Devam Ediyor

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla popüler kripto para birimi Solana son 24 saatte %10’luk düşüşle 144 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.