Haberler

Meta, Dijital Cüzdanı Novi’yi 1 Eylül’de Kapatacağını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Meta, dijital cüzdanı Novi’yi 1 eylül’de kapatacağını duyurdu. 1 Eylül’den itibaren Meta, dijital cüzdanı Novi’yi durduracak.

Yapılan açıklamaya göre, kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerburg olan Meta’nın (eski Facebook) dijital cüzdan girişimi 1 Eylül’den itibaren durdurulacak.

Başarısız bir stablecoin işletmesi olan Diem, dijital cüzdanı Novi’yi Eylül ayı itibarıyla durduracak. Novi internet sitesinde yayınlanan duyuruda, 21 Temmuz’dan itibaren hesaplarına para yatıramayacaklarının da iddia edildiği duyuruda, kullanıcılardan “en kısa sürede” paralarını çekmeleri istendi.

Program, bilindiği gibi, ilk duyurulmasından bu yana çok sayıda düzenleyici engelle karşılaşmış ve çok sayıda revizyondan geçmiştir. Novi, 2020’de Calibra adı altında kripto para birimi tabanlı havaleler için bir deneme olarak piyasaya sürüldü. Bununla birlikte, çaba ancak ABD ve Guatemala’ya kadar gidebildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.