Haberler

Asya’nın İncisi Conflux Yükselişe Geçti!

Conflux (CFX), yürüttüğü blockchain çalışmalarıyla Asya'da adından sıkça söz ettiren bir projedir. Conflux'un coin'i olan CFX, 2023 yılı başlarında gerçekleştirdiği boğa koşusuyla yüzde 1500'e yakın bir yükseliş yaşadı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Conflux (CFX), yürüttüğü blockchain çalışmalarıyla Asya’da adından sıkça söz ettiren bir projedir. Conflux’un coin’i olan CFX, 2023 yılı başlarında gerçekleştirdiği boğa koşusuyla yüzde 1500’e yakın bir yükseliş yaşadı. Bu çıkışıyla büyük bir popülerlik kazanan Conflux, kısa sürede birçok kişinin dikkatini çekti.

Yılın başında CFX, 0,0309 dolardan 0,4870 dolara kadar yükselerek büyük bir çıkış yakaladı. Ancak ardından gelen olumsuz haber akışları nedeniyle CFX’in değeri 0,1 dolara kadar geriledi. Bu dalgalanmalar, projenin inişli çıkışlı bir hikayeye sahip olduğunu gösteriyor.

Conflux’un Son Yükselişi

Son 24 saat içinde Conflux (CFX), yüzde 25’lik bir yükseliş kaydetti. 0,1395 dolardan satış baskısı gören CFX, 0,1285 dolara geri çekildi. Ancak yazı yazıldığı sırada popüler kripto para birimi, yüzde 8’lik bir artışla günü geçiriyor.

Conflux’un hikayesi, 2023 yılı başında Asya’nın popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Xiaohongshu ile ortaklık kurmasıyla başladı. Conflux, yaklaşık 300 milyon kullanıcıya NFT hizmeti sunmaya başladı ve kısa sürede büyük bir boğa koşusu yaşadı. Ancak ağ aktivitesinde yaşanan düşüşler ve ayı piyasası etkisiyle projenin popülaritesi geri plana düştü.

Cfx Yükseliş

Conflux’un Yükselişi ve Direnç Noktaları

Ancak CFX, şu anda tekrar bir boğa koşusunda sahne almaktadır. Yükselişi, direnç noktalarını kolaylıkla aşmasıyla hız kazanmıştır. Popüler kripto para birimi, 0,1150 doları aşarak 0,1250 dolara kadar yükseldi. Bu bölgeyi de rahatlıkla geçen CFX, 0,1385 dolar direncini test etti. Ancak bu nokta, satıcıların yoğun olduğu bir bölge olduğu için CFX’in fiyatında bir geri çekilme yaşandı.

CFX için 0,1385 dolar önemli bir direnç noktası haline gelmiştir. Bu bölgeyi aşması halinde CFX, 0,1550 dolar ve 0,18 dolar seviyelerini hedefleyebilir. Ancak düşüş yaşanması halinde, CFX için en kritik destek noktası 0,1250 dolar olacaktır. Bu destek bölgesinin kaybedilmesi halinde, CFX’in fiyatı 0,1150 dolara kadar gerileyebilir.

Conflux, Çin merkezli bir projedir ve amacı sınır ötesi işlemlerin blokzincir üzerinde daha hızlı ve ucuz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Projeye duyulan ilgi ve yatırımlar, CFX’in değerinin artmasına katkı sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.