Haberler

Kripto Platformu Vauld, Çekim İşlemlerini Askıya Aldı!

Singapur merkezli kripto varlık platformu Vauld, para çekme işlemlerinin durdurulduğunu açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto Platformu Vauld çekim işlemlerini askıya aldı. kripto para alım satım ve borç verme platformu olan Vauld, para çekme işlemlerini durduran son platform oldu.

Merkezi Singapur’da bulunan Hintli bir kripto varlık alım satım ve borç verme platformu olan Vauld, para çekme işlemlerinin durdurulduğunu duyurdu. Ek olarak, işletme, olası yeniden yapılandırma için mali ve hukuki danışman tuttu.

Para çekme işlemlerini durduran son platform, Voyager ve Babel Finance gibi piyasa liderlerini takip eden Vauld Celsius idi. CEO Darshan Bathija bir blog yazısında “tüm para çekme, alım satım ve para yatırma işlemlerini derhal askıya almak için zor bir karar verildiğini” yazdı. CEO Vauld altında piyasa istikrarsızlığı, ortak mali zorluklar vb.
Aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli sorunların olduğunu belirtti:

Yönetimimiz, Vauld’un paydaşlarının çıkarlarını en iyi şekilde koruyacak, olası yeniden yapılandırma seçenekleri de dahil olmak üzere tüm olası seçenekleri araştırmak ve analiz etmek için yeteneklerimizin en iyisiyle mali ve hukuk danışmanlarımızla birlikte çalışmaya tamamen kararlıdır.

Vauld, milyarder iş adamı ve risk sermayedarı Peter Thiel’in Valar Ventures, Coinbase Ventures ve Pantera Capital gibi önde gelen yatırımcılardan 27 milyon dolardan fazla fon topladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.