Haberler

Digital Currency Group, Crypto Trusts’tan 250 Milyon Dolarlık Hisse Geri Alımını Duyurdu

Digital Currency Group (DCG), 250 milyon dolar değerinde olması beklenen yeni bir hisse geri alım programını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Şirket tarafından açıklandığı üzere, geri satın alma programı, Grayscale Litecoin Trust (30 milyon $), Grayscale Horizen Trust ve Grayscale Zcash Trust hisseleri için toplam 50 milyon $’ı kapsayan ilk geri alımla birlikte şirketin geniş bir güven ürünleri yelpazesini içerecek.

Grayscale’e göre, halka açık diğer altı Grayscale ürünü için geri alım programlarına 200 milyon dolar kadar yatırım yapılacak. Bunlara Grayscale Bitcoin Cash Trust, Grayscale Bitcoin Trust, Grayscale Large Cap Fund, Grayscale Ethereum Classic Trust, Grayscale Ethereum Trust ve Grayscale Stellar Lumen Trust dahildir.

Hisse geri alımının zaman çizelgesi henüz bilinmemekle birlikte, şirket, hareketin, DCG’nin sırasıyla 301,3 milyon $ ve 4,5 milyon $’lık yetkili hisse geri alımlarına sahip olduğu GBTC ve ETCG hisselerini satın almak için aldığı önceki onayları tamamlayacağını söyledi. Şirket, hisse geri alımının, şirket yönetiminin takdirine bağlı olarak karar vereceği için eldeki nakit kullanılarak gerçekleştirileceğini söyledi.

Altı temel ürünü geri satın alma kararı, otcnode’dan alınan verilerde gösterildiği gibi, bu ürünlerin primlerinin değerleme düşüşünden etkilenebilir. Negatif prim her şeyi kapsarken, Grayscale Ethereum Classic Trust yazı yazılırken -%59,46 ile en kötü düşüşü kaydediyor.

İş değişikliklerinin ortasında, Grayscale şimdiye kadar Bitcoin Trust’ı tam teşekküllü bir Spot Borsa Yatırım Fonu (ETF) ürününe dönüştürme planını değerlendirdi. Başvuru Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılırken, henüz bir geri bildirim alınmadı.

SEC’in diğer rakiplerin spot Bitcoin ETF başvurularını reddetmeye devam etmesi, Grayscale’in başarılı olma şansı konusunda şüpheler uyandırdı, ancak zaman, şirketin kurumsal yatırımcıları cezbetme tutkusu ile ilgili olarak gerekli kapanışı elde etmek için ana belirleyici faktördür.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.