HaberlerKripto Para BirimleriMetaverse Haberleri

Metaverse Coin’lerde Son Durum: Decentraland, Ceek Coin, Enjin Coin

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse coinler’de son durum: Decentraland, Ceek Coin, Enjin Coin. Dünkü düşüşün ardından metaverse madeni paralarda gözle görülür iyileşmeler var. Piyasanın en popüler metaverse coinlerin üçü olan Decentraland (MANA), Enjin (ENJ) ve Ceek VR (CEEK) de bu artışlardan yararlanmış görünüyor.

Decentraland (MANA) Grafiği

Bir metaverse projesi olan Decentraland’ın yerel kripto para birimi MANA, grafiklere göre şu anda 2,17 dolardan işlem görüyor. En son geri çekilmeler sırasında MANA 1,9 dolara düşmüştü.

Metaverse Coinlerde Son Durum: Decentraland, Ceek Coin, Enjin Coin
Metaverse Coinlerde Son Durum: Decentraland, Ceek Coin, Enjin Coin

Son 24 saat içinde, piyasa değerine göre en büyük metaverse coin ve 33. en büyük kripto para birimi olan MANA, yaklaşık %9 arttı. Analistlere göre MANA’daki 2,2 dolar bandı direnç olarak işlem görebilir ve ardından hızlı bir şekilde 2,5 dolara tırmanabilir. 2 dolar bandı tekrar kayabilirse 1.8 dolar desteği bu sefer test edilebilir.

Ceek Coin Son Durum

Son günlerde Türk yatırımcıların ilgisini çeken CEEK, yazı yazılırken 0,49 dolardan işlem görüyordu. Piyasa değerine göre 148. en değerli kripto para birimi olan CEEK, geçen ay %25’lik bir büyüme ile dikkat çekti.

Ceek Coin Son Durum
Ceek Coin Son Durum

Analistler, CEEK’e olan talebin güçlü kalması durumunda 0,62 dolar seviyesinin ilk hedef olabileceğine inanıyor. Şu anda yukarı yönlü bir avans 0,70 dolarlık bir teste yol açabilir. Ancak analistler, CEEK’in şu an için konsolidasyonla sonuçlanabilecek hızlı bir büyüme kaydettiğini belirtiyor.

Enjin Coin Son Durum

Piyasanın en eski metaverse coinlerinden biri olan ENJ, yazı yazılırken 1,49 dolardan işlem görüyordu. Analistler, mevcut seviyenin kritik olduğuna ve yeni bir rallinin 1,5 dolarlık bir kırılma ile başlayabileceğine inanıyor.

Enjin Coin Son Durum
Enjin Coin Son Durum

ENJ aynı zamanda ticaret hacmi açısından piyasanın yedinci en büyük metaverse coin’i durumundadır. ENJ mevcut seviyelerini koruyamazsa ve kripto para piyasası bir bütün olarak düşerse, 1,34 dolar seviyesinin altına düşebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.