Haberler

Andre Cronje’den Mevcut Kripto Kültürü Eleştirisi!

Andre Cronje Bir Blog Yazısında Kripto Kültürünün Ahlakını Eleştirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Andre Cronje’den mevcut kripto kültürü eleştirisi. Bir blog yazısında Andre Cronje kripto kültürünü eleştirdi.

Pazartesi günü yayınlanan bir blog yazısında, DeFi‘nin en önde gelen isimlerinden Andre Cronje, kripto ekosisteminin ahlakını eleştirdi. Kripto kültüründe zenginlik arzusunun kriptonun değerleriyle bağlantılı daha asil çabaları engellediğini iddia ediyor. Cronje konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Uzun zamandır kripto kültürünü küçümseyen ve kripto değerlerine olan sevgimi ifade eden şeyler söylüyorum. Bunu okumak garip gelebilir ancak kripto ahlakı kendi kendini yönetme, kendi varlıklarını kendin saklama, kendi kendini güçlendirme gibi kavramlar anlamına geliyor. Ancak mevcut kültür servet, yetki, zenginlik ve egoya karşılık geliyor.

Cronje ayrıca, bugünün kripto girişimlerinin kurucularının, ana akım finansın mevcut para kurallarını geliştirenlerin yaptığı hataları tekrarlıyor gibi göründüğünü belirtti. Buna rağmen, sektörün geleceği için duyduğu coşkuyu vurguladı:

Yeni bir çağa giriyoruz… Bu yeni çağda, bilinmeyen cüzdanların gölgelerde pusuya yattığı çorak topraklar yok olacak. Açgözlülük ve güvensizlikle değil; güven tarafından yönlendirilen yeni bir blokzinciri ekonomisininin yükselişine tanık olacağız. Bir döngüye girmiş olmamda ironi olsa da yine de her zamankinden daha fazla heyecanlanıyorum. Bir daha çorak topraklara adım atmayacağım, ama bu yeni gelecek için çok heyecanlıyım.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.