HaberlerMetaverse Haberleri

Metaverse Satışları 2026’ya Kadar 5.36 Milyar Dolara Yükselecek!

Technavio analizine göre metaverse pazarının yaklaşık 4 yılda 5 milyar dolar artması bekleniyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse satışları 2026’ya kadar 5.36 milyar dolara  yükselecek. Technavio raporuna göre, 2021’den 2026’ya kadar metaverse satışları 5 milyar dolar artacak. Dünyanın önde gelen pazar araştırma şirketlerinden Technavio tarafından yayınlanan bir rapora göre, metaverse emlak piyasasının önümüzdeki dört yıl içinde yıllık %61,74 büyüyerek 5,36 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

2026 Yılına Kadar Metaverse Satışları 5,36 Milyar Dolar Artacak

Technavio’dan bir araştırma raporu, metaverse üzerine yapılan çalışmalar daha yaygın hale geldikçe ortaya çıktı.
Technavio analizine göre metaverse pazarının yaklaşık 4 yılda 5 milyar dolar artması bekleniyor. Rapora göre bu genişlemenin %41’ini Kuzey Amerika gerçekleştirecek. Ayrıca, birçok büyük işletmenin satın alınan araziyi reklam ve tanıtım amacıyla kullanması nedeniyle daha fazla arazi sahibi olmanın bir trende dönüşebileceği de araştırmada belirtilmektedir.

Metaverse Nedir Shu 16 9 1641880851 880X495 1 16 9 1647871454 1

Bununla birlikte, metaverse pazarının genişlemesi, bu fiyat öngörülmezliği tarafından önemli ölçüde engelleniyor. Sanal arsa değeri, gerçek arazinin değeri ile benzer olmuyor. Metaverse tüketici görüşlerinden büyük ölçüde etkileniyor. Bu durumun bir sonucu olarak piyasa dalgalanmaları ve durgunluk kaçınılmazdır.

Habere göre, Covid-19 salgını dünyaya yayıldığında ve insanları işlerini evden yürütmeye zorladığında, VR/AR platformlarına olan ilgi, metaverse endüstrisinin otomatik olarak hızlanmasına yol açtı. Ek olarak, metaverse emlak piyasası Nike, Meta ve Microsoft gibi büyük şirketlerin sanal gerçekliğe girmesiyle doğru orantılı olarak daha hızlı büyüyecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.