Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Bitcoin pozitif bölgede kaldı, yeni gün yükselişle başladı: Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), belirsiz ve dalgalı geçen haftanın ardından yeni haftaya pozitif bölgede giriş yaptı. 19 bin 200 dolar üzerinde hafta açılışı yapan Bitcoin, daha önce de yeşil bölgede gün açılışları yapmıştı ancak son dönemlerde bu pozitif hareketlilik, kısa sürede yerini yeniden düşüşlere bırakabiliyordu. Ancak Bitcoin, bu pozitif açılış sonrasında yeni güne de pozitif bölgede başladı. Bitcoin’in yükselişle başladığı haftanın ikinci gününde, piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para arasında yer alan kripto para birimlerinin tamamında yukarı yönlü hareketlilik kaydedildi.

BITCOIN (BTC)

Bitcon Son Durum

Bitcoin yeni güne, son 24 saatte gelen yüzde 1,5’lik değer artışıyla giriş yaptı. Böylece Bitcoin, son 1 haftalık süreçteki değer artışını da yüzde 2,2 olarak kaydetti. Gelen pozitif ivme ile birlikte Bitcoin, 19 bin 500 dolar seviyesinin üzerine yükseldi ve yazım sırasında 19 bin 565 dolar seviyesinde işlem görüyor. Son 24 saatte Bitcoin ayrıca 24,1 milyar dolarlık işlem hacmi ile karşılaştı.

ETHEREUM (ETH) VE ALTCOINLER

Lider altcoin Ethereum (ETH), Bitcoin’e paralel fiyat hareketleri ortaya koyarak son 24 saatte gelen yüzde 1,8 değer artışı ile yeni güne 1.300 dolar seviyesinin üzerinde giriş yaptı. Son 1 haftada yüzde 3,3 yükselen ETH, son 24 saatte gelen 8,8 milyar dolarlık işlem hacmi ile yazım sırasında 1.333 dolar seviyesinde işlem görüyor. Öte yandan piyasa değeri ile en büyük 10 altcoin arasında son 24 saatte yüzde 2,2 ile en yüksek değer artışını da Solana (SOL) elde etti. SOL ise yazım sırasında 31,02 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.