Bitcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Real Vision CEO’su Ethereum (ETH) Hakkındaki Düşüncelerini Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Real Vision CEO’su Ethereum (ETH) hakkındaki düşüncelerini açıkladı. Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, borsadaki potansiyel düşüşün önümüzdeki aylarda kripto değerlerine zarar verebileceğine inanıyor.

Pal, Nasdaq’a baktığını söyledi ve teknik analize göre, önemli desteğin kırılması durumunda endeksin daha düşük dipler yapmak üzere olduğunu belirtti.

Hisse senetlerinin tutunamaması, düşük seviyenin çıkarılması durumunda ciddi aşağı yönlü riskleri ortaya çıkardı.

Pal, kripto piyasaları için yeni düşüşler garanti edilmese de, mevcut makro faktörlerin ciddi bir düzeltmenin yolda olduğunu ve bunun dijital varlıkları da aşağı çekebileceklerini gösterdiği konusunda uyarıyor.

Enerji stoklarını, petrol emtialarını vb. kırmızı renkte görmek, hızlandırılmış bir paniğin tam bir ‘korelasyonu’ riskini artırmaya başlar. Saklanacak tek yer dolar ve muhtemelen tahviller olacaktır (çünkü herkes shorttur). Ve evet, buna kripto da yakalanır (yeni düşüşler değil).

Pal, Real Vision ile yeni bir röportaja göre, kripto para birimi düzeltme aşamasına gelirse, genel olarak değişen bir piyasa yapısında daha fazla gürültü olacağına inanıyor.

Girmek istediğim şeylerin pozisyonlarını katmanlamak için bu dezavantajı arıyorum… Açıkçası, kripto buna yakalanacak ve daha da düşecek ama sanırım hepimiz bunun iniş çıkışlarına alıştık.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.