HaberlerNFT Haberleri

NBA, NFT Tabanlı Oyununu Satışa Sunmaya Hazırlanıyor!

Ulusal Basketbol Oyuncuları Birliği (NBPA) ve NFT tabanlı spor oyun platformu Sorare, Ulusal Basketbol Örgütü (NBA) ile güçlerini birleştirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NBA, NFT tabanlı oyununu satışa sunmaya hazırlanıyor. Ulusal Basketbol Oyuncuları Birliği (NBPA) ve NFT tabanlı spor oyun platformu Sorare, Ulusal Basketbol Örgütü (NBA) ile güçlerini birleştirdi.

Sonbaharda, ilk ücretsiz NFT tabanlı fantezi basketbol oyunu NBA ve Sorare ile işbirliği içinde sunulacak.

NBA ve Sorare, NFT Tabanlı Oyun Alanında İşbirliği Yapıyor

NBA ve Web3 firması Sorare arasındaki işbirliği sayesinde resmi bir NFT fantezi basketbol oyunu yayınlandı. Sorare, çok yıllı sözleşmenin bir parçası olarak NBA’in NFT Fantasy Ortağı oldu.

NBA ve NBPA da oyunun yaratılmasında yer alıyor. Raporlara göre, NBA ile ilgili herhangi bir konunun serbestçe tartışılmasına izin veren bu kapsamlı ilişki yoluyla oluşturulan oyun sonbaharda satışa sunulacak.

Nba, Nft Tabanlı Oyununu Satışa Sunmaya Hazırlanıyor!

Sorare’nin resmi pazarında, kullanıcılar blok zinciri üzerine inşa edilmiş oyun kartlarını ücretsiz olarak takas edebilecek. Şu anda mevcut olan diğer kart tabanlı spor oyunlarında olduğu gibi, bu platformdaki kadro için tüm pozisyonlardan oyuncular gereklidir. Kullanıcıların kadrolarına eklemeyi seçtikleri NBA oyuncularının kart puanları, gerçek lig istatistiklerine göre düzenlenecek.

NBA, Sorare ile işbirliğinin NBA taraftarlarına takımlar ve oyuncularla iletişim kurmak için yeni bir yöntem sağlayacağını iddia ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.