Editörden SeçmelerHaberler

NBA Takımından 5 Yıllık Kripto Para Ortaklığı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Trail Blazers’ın 2021-22 sezonundan başlayarak önümüzdeki beş yıl boyunca takım formalarında StormX logosunu taşıyacağı bildiriliyor.

Son edinilen bilgilere göre Ulusal Basketbol Birliği’nde (NBA) mücadele eden ABD’li  basketbol takımı Portland Trail Blazers, StormX  ile 5 yıllık bir ortaklığa imza atarak Kripto para sektörüne giren öncü NBA takımlarından oluyor.

Ulusal Basketbol Birliği (NBA) geçtiğimiz Perşembe günü yaptığı duyuruda, Trail Blazers’ın, yatırımcılarının küresel ortak mağazalardan online şekilde alışveriş yapmalarına olanak sağlayan blok zinciri şirketlerinden StormX (STMX) ile NBA’nın ilk forma sponsorluğu anlaşmasını başlattığını bildirdi.

Bu sponsorluk anlaşmasının bir parçası olarak, Portland Trail Blazers’ın önümüzdeki sezon itibariyle başlayıp 5 yıl sürecek forma sponsorlukta, Trial Blazers, StormX logosu taşıyacağı bildirildi. Taraflar anlaşmanın detaylarını açıklamadı, ancak bu arenada markalaşmayı güçlendirecek (sekiz haneli) bir sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Sponsorluk uzmanlarının analizlerine göre forma yama anlaşmaları senelik ortalama 10 milyon doların üzerinde. İlerleyen günlerde anlaşmaların detayları açıklanır mı bilinmez ama kripto para birimlerinin NBA arenasına dahil olmasıyla yeni sponsorluk anlaşmalarının artacağı öngörülüyor.

Stormx
Stormx

Açıklamanın devamında, takımın posterlerini temsil edecek dijital koleksiyonlar şeklinde yayınlanacak olan Trial Blezers’ın Temmuz ayının sonlarında yayınlanması bekleniyor.  StormX ve Trail Blazers, takımın ekibi için yerel sanatçıların özgün tasarımlarını içeren Gameday Poster Series’e dayanan ilk karşılıksız jetonlarını veya NFT‘lerine start vermek için ortak olacağı bildirildi.

Trail Blazers başkanı ve CEO’su Chris McGowan, StormX’in “Rip City’yi kripto para birimiyle ilgili eğitmeye ve motive etmeye ve kripto para iadesi kazanmaya” yardımcı olacağını söyledi. StormX (STMX), Seattle’da Calvin Hsieh ve Portland’da yetişen Trail Blazers hayranı olan Simon Yu tarafından finansal bağımsızlığı artırma amacıyla kuruldu. Firmanın platformu, web sitesi aracılığıyla 170’den fazla ülkede toplamda 800’den fazla mağazadan kripto para alım-satım saklamaya izin veriyor.

Simon Yu, “ Sadece bu kadar yüksek kalibreli bir takımla değil aynı zamanda bu  seviyede olan bir ligle forma sponsorluğunun öncü şirketi olmaktan mutlu ve onurluyuz” dedi.

Ulusal Basketbol Birliği (NBA), son dönemlerde kripto para ve blok zinciri endüstrisine alanını genişletiyor. Haziran ayında, NBA’nın diğer takımlarından  Philadelphia 76ers , blockchain fan token sağlayıcıları Socios ve Chiliz ile pazarlama ortaklığına imza attı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.