Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Kurucusu, Mozilla’nın Kripro Bağışlarında Geri Adım Atmasını Eleştirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus, Mozilla Vakfı’nı kripto para bağışlarını kabul etmeyi reddettiği için kınadı ve organizasyonu bir internet çetesine boyun eğmekle suçladı.

Dogecoin’in Kurucusundan Mozilla’ya Tepki!

Mozilla, Dogecoin, Bitcoin, Ethereum ve çeşitli diğer kripto para birimlerinde bağış kabul etmek için BitPay ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Ancak bu kararın Mozilla için bir felaket olacağı ve devam eden bağışların durdurulacağı iddialarının ardından Mozilla geri adım atmak zorunda kaldı.

Mozilla, Perşembe günü yaptığı açıklamada, kripto para birimlerinin çevre üzerindeki zararlı etkisini kabul ederken kripto para bağışlarını durduracağını açıkladı.

Markus, bu sözlerin ardından bir gönderide, “Eğitimsiz ve gerici bir çevrimiçi mafyaya boyun eğdiğiniz için teşekkür ederiz” dedi. Kağıt doların çevresel maliyetini ve tüm finansal altyapıyı öğrenene kadar bekleyin ve eminim ki sürekli çevresel etkilerinde benzer bir düşüş yaşayacaklardır” dedi.

Kripto paralar ve Mozilla

İronik olarak, Mozilla kripto karşıtlarının farkında olmadan yıllardır bitcoin bağışları topluyordu. Örneğin Mozilla, Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlamak için 2014 yılında Coinbase borsasıyla işbirliği yaptı.

Ayrıca, Bitcoin bağışları Mozilla’da anında normal para birimlerine dönüştürülür. Öte yandan, kripto eleştirmenleri konuya ağırlık vermiş görünüyor.

Ceza olarak, kripto meraklıları artık Firefox tarayıcısını kullanmayacaklarını açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.