Editörden SeçmelerHaberlerKripto Rehber

Baby Doge nedir? Yeni Bir Dogecoin Etkisi Yaratır Mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyası, bu yılın başından bu yana popüler olan meme coinler kervanına BabyDoge’de katıldı. Meme token olarak da bilinen bu token şaka kripto para olarak da anılmaktadır. BabyDoge fiyatları, haber ve söylentilerle şişirilerek piyasaya sunulan altı dolu hiçbir projesi olmayan amaçsız kripto paralardandır.

Baby Doge (BabyDoge) Nedir?

BabyDoge, Elon Musk’ın desteklediği bir diğer meme coin olan Dogecoin fanatiklerinin piyasaya şişirilmesi için sunulan bir tokendir. Haziran 2021 yılında piyasaya sürülen BabyDoge, woofpaper’ına göre hiçbir amacı olmayan merkezsiz içeriği boş haberler ve görüşlerle şişirilen bir meme coin’dir. Son günlerde kripto para dünyasında adı duyulmaya başlayan bu token, oldukça popüler hale geldi.

Dogecoin’in veliahtı olarak anılmaya başlayan Baby Doge,  yüzde 50 değer kazanarak ilk pump’ına başlamış oldu.

Baby Doge’de fiyat artışı devam edecek mi?

BabyDoge’den önce, Dogecoin de benzer şekilde piyasaya şaka olarak sürülmüştü. Piyasaya ilk sürüldüğünde bugün ki değerinin kat be kat altındayı. Piyasaya çıkış fiyatı 1 Cent’in altında olan DogeCoin’e yatırım yapan kripto para yatırımcıları zaman geçtikçe varlıklarını katlamış oldular.

Özellikle güçlü olumlu haber ve destekçisi olan Elon Musk’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar DogeCoin’in şişrilmesinde etkili olmuştu. DogeCoin bu pump’ların ardından mayıs ayının ilk haftasında 70 cent’in üzerinde çıkarak tüm zamanların en yüksek fiyatına çıkmış oldu. Daha sonra kripto para piyasasındaki olumsuz yaptırım ve yasaklarında etkisiyle 20-25 cent aralığında dolanıyor.

Elon Musk’ın Sosyal Medya Üzerinden Yaptığı Paylaşımlar
Elon Musk’ın Sosyal Medya Üzerinden Yaptığı Paylaşımlar

Son zamanlarda Dogecoin üzerinden etki yapmaya çalışan Elon Musk eski etkisinin olmadığını bu yüzden de yeni, Dogecoin etkisi yaratacak meme coinlere gözünü dikmiş durumda. Musk’ın, 1 Haziran tarihinde yaptığı BabyDoge paylaşımı sonrası bu meme coin’de yüzde 50 artış yaşandı.

Bazı yorumcular Elon Musk’ın, tıpkı DogeCoin’de olduğu gibi zamanla white paper’ını oluşturmayı amaçladığını belirtiyor.

BabyDoge Fiyatı Ne Kadar?

Her ne kadar kısa bir sürede popüler olmayı başarsa da BabyDoge ile ilgili CoinMarketCap ve benzeri sitelerde verileri netleşmiş değil. BabyDoge,  Dogecoin kadar başarılı olur mu sorusu da henüz kimsenin cevaplayacağı sorular arasında olmadığını söyleyebiliriz. Fakat sürprizlerle dolu Kripto para piyasaları, kısa vadede bu tokenlar üzerinde duygusal yaklaşanlara kar ettirse de uzun vadede duyguların değil akıl ve sabrın kazandırdığını göstermektedir.

1 Haziran tarihinde BabyDoge fiyatlarını yükseltmeyi başarsa da zamanla bu etkisini sürdürür mü bilinmez. BabyDoge Fiyatı 3 Haziran itibariyle Coinmarketcap verilerine göre 0.000000022 TRY’dir.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.